Άνετη παραμονή, καλό ποδόσφαιρο και ανάδειξη ταλέντων

Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ • ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ “ΠΡΩΤΗ” ΣΤΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ

169

Με αισιοδοξία, όρεξη και ενθουσιασμό ξεκίνησε χθες επίσημα η σεζόν για τον ΠΟΑ με την πρώτη ανοικτή συγκέντρωση και τον αγιασμό που έγινε στο Ατσαλένιο. Παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία στάθηκαν στην νέα σελίδα που ανοίγει για την ομάδα εκφράζοντας την πίστη τους ότι ο ΠΟΑ θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε με στόχο και τη νέα χρονιά να έχει μια άνετη παραμονή και μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική.

   Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγιασμό, ο οποίος προηγήθηκε της πρώτης επίσημης προπόνησης του ΠΟΑ
Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγιασμό, ο οποίος προηγήθηκε της πρώτης επίσημης προπόνησης του ΠΟΑ

Στην πρώτη επίσημη μπροστά στον κόσμο έδωσαν το “παρών” και τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πισάνι, Στεφανόνι, Κερμενίδης, Καρλίτο, Καραγκιοζίδης και Νηστικάκης. Μαζί τους και ένας ακόμα παίκτης που αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες στους “πράσινους”.

Πρόκειται για 24χρονο κεντρικό αμυντικό που έχει φορέσει παλιότερα την φανέλα μεγάλης ελληνικής ομάδας χωρίς όμως να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό πέρα από αυτή την περίπτωση στον ΠΟΑ θέλουν δυο παίκτες που να κάνουν την διαφορά, ένα σέντερ φορ και ένα αριστερό χαφ.

Για συσπείρωση γύρω από την ομάδα μίλησε ο πρόεδρος του ΠΟΑ Νίκος Αγγελάκης. Στην τοποθέτησή του τόνισε: «Είμαστε μια καινούργια διοίκηση η οποία αποτελείται όμως και από παράγοντες που ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο. Φέτος έγινε μια συσπείρωση για να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι του βάρους της προηγούμενης πολυετούς διοίκησης του κ. Καλέμπουμπα, τον οποίο ευχαριστούμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά και ίσως και καλύτερα από την περσινή σεζόν. Υπάρχει όρεξη, χαρά και ενθουσιασμός από τα μέλη της διοίκησης και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλό».

Για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς ανέφερε ότι «πρωταρχικός στόχος είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας και πάνω σε αυτό έχει γίνει το πλάνο το οποίο το έχει δουλέψει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Λυπάκης και πιστεύω ότι θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε στόχο να ανοιχτούμε στον κόσμο, τον θέλουμε κοντά μας είναι η ψυχή  και η καρδιά της ομάδας, αυτός που θα δώσει την δύναμη και την ώθηση για να προχωρήσουμε περισσότερο και να δούμε και κάτι παραπάνω στο μέλλον».

Ενώ για τις Ακαδημίες είπε ότι «με την πρόσληψη του κ. Σκύβαλου και του κ. Δρυγιαννάκη που θα έχουν την ευθύνη για Ερμή και Κεραυνό θέλαμε να στελεχώσουμε όσο πιο άρτια το οικοδόμημα του ΠΟΑ με στόχο να αναδείξουμε νέα ταλέντα να τα προωθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο».

Αναφερόμενος στις μεταγραφές και στο γεγονός ότι φέτος ο ΠΟΑ κινείται κάπως διαφορετικά με την απόκτηση και ξένων παικτών δήλωσε: «Προσπαθήσαμε σε συνεργασία και με την υπόδειξη της τεχνικής ηγεσίας να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Υπάρχει βέβαια ένας οικονομικός περιορισμός, ό,τι μπορούμε όμως θα το κάνουμε. Ίσως έχουμε υπερβεί και τις δυνάμεις μας αλλά έχουμε την θέληση να κάνουμε το καλύτερο».

 ΠΟΑ: Στα βήματα της προηγούμενης διοίκησης θέλει να βαδίσει και η καινούργια
Στα βήματα της προηγούμενης διοίκησης θέλει να βαδίσει και η καινούργια

Δουλειά υποσχέθηκε ο Σκύβαλος

Ο Μανόλης Σκύβαλος από την πλευρά του χαρακτήρισε τιμή του που επιλέχθηκε από την διοίκηση για τον πάγκο της ομάδας και υποσχέθηκε δουλειά. Αφού συλλυπήθηκε τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους και τις περιουσίες τους από τις πυρκαγιές της Αττικής τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΟΑ που μου έδωσε την δυνατότητα να αναλάβω τις τύχες της ομάδας, είναι μεγάλη τιμή για μένα, με γεμίζει με ευθύνη και μπορώ να πω ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αυτό που έχει μπει ως στόχος από την διοίκηση και είμαστε και εμείς σύμφωνοι είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη σωτηρία, να παρουσιάσουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μπορέσουμε να εξελίξουμε κάποιους νεαρούς παίκτες για να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Έχουμε αναλάβει εξάλλου με τον κ. Δρυγιαννάκη την επίβλεψη των ομάδων που βρίσκονται πιο κάτω από τον ΠΟΑ, τον Κεραυνό και τον Ερμή και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε ένα ενιαίο πλάνο, να εξελίξουμε τα παιδιά σαν άτομα και κάποια στιγμή να μπουν στην πρώτη ομάδα».

Ερωτηθείς για τις μεταγραφές ο κ. Σκύβαλος είπε ότι «το ρόστερ είναι ακόμα ανοικτό,  επειδή υπήρχε ανησυχία να πούμε ότι αναζητούμε ακόμα 2-3 παίκτες, είμαστε σε επαφές αλλά δεν μπορούμε ακόμα να ανακοινώσουμε κάτι». Ο τεχνικός του ΠΟΑ δεν ήθελε να μιλήσει για τις θέσεις που ψάχνει ενώ για τις μεταγραφές που έγιναν είπε: «Θα τις δείτε στο γήπεδο».

Πετράκης: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Μανόλης Πετράκης που εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας: «Για τον ΠΟΑ είναι μια μεταβατική περίοδος με την αλλαγή στην διοίκηση αλλά και η νέα διοίκηση έδειξε ότι θα κινηθεί στην ίδια φιλοσοφία με την προηγούμενη του κ. Καλέμπουμπα τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εγώ και όλοι οι παλιοί παίκτες. Η νέα διοίκηση προσπαθεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το μοντέλο, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και κύριος στόχος είναι να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Σήμερα το πρώτο φιλικό

Ο ΠΟΑ δίνει το πρώτο του φιλικό σήμερα με τον ΟΦΙ στο Καλό Χωριό στις 6.30 μ.μ. Ο Μανόλης Σκύβαλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του και τον αμυντικό που προπονείται με τον ΠΟΑ και η απόκτηση του όπως γράψαμε και πιο πάνω αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει