επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

143

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ! Ήδη οι περισσότεροι βρίσκονται σε… μουντ διακοπών! Και ας μην πηγαίνουν αφού δεν υπάρχουν λεφτά.

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι να μας κάνει καιρό. Γιατί μέχρι τώρα δεν… βλέπω φως από τον καιρό. Λες και ξεκίνησε να φυσάει από τον Γενάρη.

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ένα μικρό διάστημα στις αρχές Ιουνίου, νομίζω ότι δεν έκανε μια ήσυχη μέρα…

ΑΛΛΑ γενικά ο καιρός τρελάθηκε. Είναι δυνατόν αύριο να χτυπήσει… πενηντάρια στην Ισπανία; Μα πενήντα;

ΚΙ ΑΥΤΗ η κυβέρνηση το χαβά όλων. ΘΑ κάνει, θα δείξει, θα κατεδαφίσει. Σχεδόν 3,5 χρόνια δεν έχει παίξει πενιά. Θα το κάνει τώρα; Με βεβαιότητα σας απαντώ: μετά από ένα παφ κιουφ θα κάτσει στα αυγά της.

ΓΙΑ ΤΟΝ απλούστατο λόγο πως όλο και κάποιος θα είναι… δικός της που θα έχει αυθαίρετο στην παραλία, στο δάσος, στο ρέμα, σε αρχαιολογικό τόπο.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατί είναι…«κόλαφος» για τις Αρχές και τον χειρισμό τους στο θέμα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική το δημοσίευμα του BBC; Επειδή το λένε οι Εγγλέζοι;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ αναφέρεται στα λάθη και τις παραλείψεις των ελληνικών Αρχών εστιάζοντας σε αυτά της Αστυνομίας και τις κυκλοφοριακές εκτροπές, που έστειλαν τους οδηγούς στην πορεία της φωτιάς.

ΑΚΟΥΩ για δημοσκόπηση που έγινε μετά τη φωτιά, από αυτές τις κυλιόμενες. Και δείχνει απώλεια πέντε μονάδων για την κυβέρνηση. Εάν συνεχίσουν έτσι κι αυτοί, δεν θα βρει ο παπάς να θάψει. Όπως και τους προηγούμενους, τους προ… και τους… παλιούς.

ΑΛΗΘΕΙΑ που πάει με αυτή την κυβέρνηση ο Αλέξης; Έχει καταλάβει; Μάλλον, αλλά τι μπορεί να κάνει…

ΜΕΣΑ στον χαμό… χάσαμε τον Κοτζιά ή μου φαίνεται; Βγήκε από το κάδρο και το Σκοπιανό και άλλα που γίνονται…

ΕΙΠΑ… Κοτζιάς και να που εμφανίστηκε ο υπουργός μας. Στην κίνηση ΠΡΑΤΤΩ με τον Τόσκα. Συνεδρίασαν λέει και έκαναν και κριτική στην κυβέρνηση για τις ευθύνες στην πυρκαγιά. Πόσο θέλουν να μας τρελάνουν άραγε;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συγκινητικό το θάρρος του Εμρέ Καπτάν, Τούρκου που ζει στην Αθήνα, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασε στο σημείο της τραγωδίας για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους.

ΜΟΛΙΣ πληροφορήθηκε ότι η πυρκαγιά έκαιγε το Μάτι Αττικής, έσπευσε να βοηθήσει. Μάλιστα, κάλεσε τους συμπατριώτες του που ζουν στην Αθήνα να βοηθήσουν τους πληγέντες, μέσω της σελίδας του διατηρούν οι Τούρκοι της Αθήνας στο Facebook.

ΩΡΑ ήταν. Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 4.020.000 ευρώ στη Folli Follie και σε εννέα φυσικά πρόσωπα αποφάσισε το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Αυτή η χειραγώγηση έχει κάψει κόσμο, πολύ κόσμο.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει