Αγροτικό Σχολείο αύριο στην Ιεράπετρα

287

Το 6ο Μάθημα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί αύριο,  Σάββατο 04 Αυγούστου σε ειδική αίθουσα σεμιναρίων του Β.Ι.C. Κρήτης,  στην Ιεράπετρα, με θέμα “Καλλιέργησε σωστά από το Α ως το Ω!”. Διοργανωτής είναι το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης.

Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί παραγωγούς και όχι μόνο να αναζητήσουν συμβουλές από τους ειδικούς και να ενημερωθούν για το πώς να καλλιεργήσουν σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος ή να προβούν και σε εναλλακτικές καλλιέργειες.

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν η διαχείριση  των πόρων, η φυτοπροστασία, η θρέψη, η ορθολογική χρήση ενισχυτικών, τα κριτήρια επιλογής καλλιέργειας και νέες μέθοδοι καλλιέργειας, κόστη και κίνητρα αλλαγής.

Εισηγητές του 6ου σεμιναρίου είναι  ο κ. Δημήτριος Ε. Γκούμας, καθηγητής Φυτοπαθολογίας – Βακτηριολογίας και πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων – Γεωπόνων του ΤΕΙ Κρήτης, ο κ. Ευάγγελος Δρίμτζιας, γεωπόνος, πρόεδρος του DKG Group και διαχειριστής της IQ CROPS, ο κ. Γιώργος Λυρατζάκης, γεωπόνος, υπεύθυνος Τμήματος Γεωπονίας και Ανάπτυξης του Α.Σ. “Ανατολή”, ο  πατήρ Ιωάννης Τράκος, πτυχιούχος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης, ο  κ. Αλέξανδρος Ντιώνιας,  πτυχιούχος του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας, ο κ. Βασίλης Γεωργούσης, γεωπόνος,  ο  κ. Μανώλης Δελημπαλταδάκης, απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φυτικής παραγωγής, ο κ. Αντώνης Λεμονάκης, χημικός και υπεύθυνος στο τμήμα Εδαφολογικού Εργαστηρίου της Rijkzwaan Hellas, ο κ. Χάρης Μεταξάς, γεωπόνος Τ.Ε. και ο  κ. Εμμανουήλ Βελημβασάκης, γεωπόνος Π.Ε.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει