Στο νοσοκομείο ο πρωταγωνιστής του “Μάμμα Μία”

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

322

Το μιουζικαλ  “Μάμμα Μία  πώς ν’ αντισταθώ… ξανά” των Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus & Catherine Johnson, παρουσιάζεται από σήμερα έως και την Παρασκευή 3 Αύγουστου, στις 9.30 το βράδυ, στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης ».

Άκης ΣακελλαρίουΗ παράσταση πάντως παρουσίασε  ένα απρόοπτο με την υγεία τού πρωταγωνιστή Άκη Σακελλαρίου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του νοσοκομείου «Σωτηρία» .

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν ημέρες πριν στο νοσοκομείο με σοβαρής μορφής πνευμονία που οφείλεται στο βακτήριο legionella και η καταστασή του επιδεινώθηκε, οπότε κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην ειδική μονάδα αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Ο ηθοποιός δεν ακολούθησε τον υπόλοιπο θίασο της θεατρικής παράστασης Mamma Mia στην Κρήτη όπου είχαν παράσταση.

Προς το παρόν, η παραγωγή έκανε εσωτερική αντικατάσταση και το ρόλο του ανέλαβε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ το δικό του ο Μανώλης Θεοδωράκης.

Τι είναι το βακτήριο Legionella;

Το βακτήριο εντοπίζεται στα συστήματα νερού, ενώ αποικίζει και τα συστήματα ύδρευσης όπως και το δίκτυο παροχής θερμού και κρύου νερού. Προκαλεί δε βαριά μορφή πνευμονίας η οποία οφείλεται στο βακτήριο Legionella και θνητότητα που αγγίζει το 5-10%. Η νόσος προκαλεί πυρετό, ρίγος, κεφαλαλγία και πόνο στους μυς και τελικά βήχα και δυσκολία στην αναπνοή που μπορεί να εξελιχθούν σε πνευμονία.

Το έργο

Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στον γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει!

Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου…

Ταυτότητα Παράστασης:  Μουσική-στίχοι: Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus.

Κείμενο: Catherine Johnson, σκηνοθεσία -απόδοση κειμένου και στίχων: Θέμις Μαρσέλλου, μουσική διεύθυνση – διδασκαλία ορχήστρας: Ηλίας Καλούδης, διεύθυνση ορχήστρας – πιάνο:  Ανδρέας Καρανίκας, χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη, σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης, κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού, φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος, video design-προβολές: Κάρολος Πορφύρης, φωνητική διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης, οργάνωση παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη.

Πρωταγωνιστούν: Δέσποινα Βανδή,  Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.

Παίζουν:  Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Μάριος Χατζηαντώνη,  Μανώλης Θεοδωράκης, Μάριος Μαριόλος, Ιουλίτα Μωσαίδου, Νάντια Τόλιου, και η Θέμις Μαρσέλλου.

Μαζί τους: Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ελένη Δήμου, Γιάννης Λάφης, Γιώργος Μαρτίνος, Μαρία Μέντζα, Ντόρα Γκέγκα.

Ορχήστρα: Διεύθυνση oρχήστρας – Πιάνο:  Ηλίας Καλούδης, Γιώργος  Κονής, Νικόλας Wastor, Χρήστος Γκάτσος, Γιώργος Κατσαμάκης, Κώστας Αρσένης, Γιώργος Μούρτος.

Είσοδος: 25 ευρώ.

Φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι: 20 ευρώ.

Παιδιά έως 12 ετών: 15 ευρώ.

Διάρκεια: 140’.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει