επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

107

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό μήνα! Μπορεί ο Αύγουστος να είναι καλύτερος από τον Ιούλιο; Ε ναι, γιατί δεν μπορεί να είναι χειρότερος! Ή να δαγκώσω τη γλώσσα μου;

 

ΔΥΣΚΟΛΗ η θέση του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης. Βέβαια ο ίδιος πληρώνει το ότι ανέχτηκε το ψέμα από τους δικούς του τη νύχτα της Δευτέρας. Διότι ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός ήξερε…

 

ΛΕΓΑΝΕ και λένε ότι δεν ήξεραν την ώρα της σύσκεψης ότι είχαμε νεκρούς. Πώς, όμως, όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο;

 

ΞΕΠΕΡΑΣΕ τον εαυτόν του ο Πολάκης που είπε ότι επιβεβαίωση νεκρών γίνεται όταν πάει… ιατροδικαστής. Τότε το μαθαίνει κι αυτή η κυβέρνηση προφανώς!

 

ΗΘΕΛΑ να ξέρα πως τα καταφέρνουν και λένε αυτά τα πράγματα. Καμία αιδώς πια…

 

ΑΝΤΕ τώρα να το μαζέψει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με σήμα που εστάλη στον Θάλαμο Επιχειρήσεων από το Λιμεναρχείο Ραφήνας στις 19:08 το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έγινε γνωστό για συνεχείς ροές διασωθέντων και σορών από το Μάτι. Δηλαδή 4,5 ώρες πριν τη σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι με την παρουσία του πρωθυπουργού, το Λιμενικό είχε ενημερώσει για σορούς που είχαν εντοπιστεί έξω από το λιμάνι της Ραφήνας και το Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι.

 

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ τώρα στον κόσμο γι’ αυτά που έλεγαν -ον κάμερα; Αυτό που είπε ο Σαντορινιός για να αμβλύνει τις εντυπώσεις!

 

ΠΩΣ το σήμα του Λιμενικού Σώματος αναφορικά με την επιχείρηση διάσωσης ατόμων και την ανεύρεση σορών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Μάτι Αττικής, που επλήγη από την καταστροφική πολύνεκρη πυρκαγιά στις 23/07, αναφέρει ως ώρα έναρξης των επιχειρήσεων διάσωσης την 19:08, επιχείρηση η οποία εξελίχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μέχρι τα ξημερώματα, και όχι, όπως λανθασμένα ερμηνεύτηκε, ως ώρα ανεύρεσης σορών…Άντε βγάλε άκρη σε αυτή τη χώρα.

 

ΑΛΛΑ και το γεγονός ότι στις 20:30 το βράδυ, δηλαδή δύο ολόκληρες ώρες αφότου η πύρινη λαίλαπα έκαψε τα πάντα στο Μάτι προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 92 ανθρώπων, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής συνεδρίασαν για να αποφασίσουν πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση.

 

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο ντούκου η καταγγελία κατά περιφερειακής συμβούλου στην οποία προχώρησε χθες, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς.

Ο κ. Μπουρνούς καταγγέλλει ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής, κ. Τσούπρα.

 

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ. Απευθείας στον ΑΔΜΗΕ αναθέ́τει το έργο κατασκευής της μεγάλης ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης- Αττικής, η Ρυθμιστική́ Αρχή Ενέργειας, ανοίγοντας ό́μως τον δρό́μο για την εκτέλεση του έ́ργου με τη μορφή́ ΣΔΙΤ. Και ο ανταγωνισμός; Πώς θα ξεπεράσουν τα περί ανταγωνισμού;

Ο… Επικρητικός

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει