Επί παντός… αθλητικού

301

Άδειασε από νερά η 50άρα πισίνα του Ηρακλείου και ξεκίνησε ο καθαρισμός της και 4-5 μέρες κράτησε το άδειασμα.

Να… τρέξουν οι εργασίες και όχι οι δικαιολογίες

Ωραία. Άδειασε από νερά η 50άρα πισίνα του Ηρακλείου και ξεκίνησε ο καθαρισμός της και 4-5 μέρες κράτησε το άδειασμα.

Τέσσερα χρόνια είχε να συμβεί αυτό. Από χθες συνεργείο την καθαρίζει, θα αλλαχτούν πλακάκια, θα γίνουν κάποιες επεμβάσεις, όπως προβλέπεται από την απόφαση του ΕΑΚΗ και θα γεμίσει με καθαρό νερό.

Το θέμα είναι η ΓΓΑ να υπογράψει τώρα (αν όχι χθες) τον αναμορφωμένο προϋπολογισμό και να ξεκινήσουν οι υπόλοιπες εργασίες στον χώρο.

Γιατί αν δεν ξεκινήσουν άμεσα ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γίνει αφού μέσα Σεπτεμβρίου (τουλάχιστον) θα πρέπει να ξεκινήσουν προπονήσεις τα σωματεία. Και οι εργασίες για τις οποίες έχει πάρει απόφαση να κάνει το ΕΑΚΗ είναι αρκετές. Αρα χρειάζεται και χρονοδιάγραμμα.

Μα, γιατί αυτή την απόφαση πήρε αρχές Ιουλίου το ΕΑΚΗ και όχι νωρίτερα, αφού ξέρει ότι υπάρχουν θέματα για λύση στον χώρο; Επειδή, λένε πληροφορίες μας, ανά 6μηνο βγαίνουν τα στατιστικά και εκτιμάς τι χρήματα έχεις για εργασίες!

Οπως και να το δει κανείς οι εργασίες πρέπει να τρέξουν. Οχι μόνο οι δικαιολογίες.

Α.Π.

Ρώσοι φίλαθλοι στο πλευρό της Ελλάδας

Ρώσοι φίλαθλοι στο πλευρό της Ελλάδας

Πολλοί φίλαθλοι ξένων ομάδων εξέφρασαν τη στήριξή τους στην Ελλάδα που ζει στη σκιά της τραγωδίας, με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας στον αγώνα με την Όρενμπουργκ, σήκωσαν ένα μεγάλο πανό το οποίο έλεγε στα ελληνικά: «Κουράγιο στον ελληνικό λαό. Συλλυπητήρια».

Μ.Β.

 

Έπρεπε να είχε κλείσει τα φιλικά ο ΟΦΗ

ΟΦΗ ΣΗΜΑΕίναι γνωστό ότι οι ομάδες της Κρήτης, ειδικά όταν βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο όπως φέτος ο ΟΦΗ, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην ανεύρεση ισχυρών αντιπάλων για φιλικούς αγώνες.

Από την άλλη όμως, μοιάζει παράδοξο να γυρίζει η ομάδα από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, να μπαίνει ο Αύγουστος και να μην έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον δύο φιλικά, πέρα από αυτό με τον Εργοτέλη.

Προφανώς οι συζητήσεις με άλλες ομάδες κάπου «σκοντάφτουν» και πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις σε οικονομικό επίπεδο.

Μ.Β.

 

Ελπίζει να κερδίσει από τον Έφορντ

Ο Έφορντ διεκδικεί θέση στην επίθεση του ΕργοτέληΑπό τα… αζήτητα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Εργοτέλη ο Έφορντ και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με τα καλά στοιχεία που έδειξε, έπεισε για την αξία του.

Μάλιστα υπήρξαν και ομάδες που εκδήλωσαν φιλολογικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπραξαν έξυπνα με την επέκταση του συμβολαίου του και ελπίζουν μέσα σε αυτή τη διετία, να δεχθούν κάποια συμφέρουσα πρόταση για να βγουν και οικονομικά κερδισμένοι από τον Αμερικανό επιθετικό.

Φθάνει να μην την πατήσουν όπως με τον Κάιπερς…

Μ.Β.

 

Παρί καλεί Πλατανιά!

 ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης.Μια μεγάλη προοπτική ανοίγεται στον ορίζοντα του Πλατανιά, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει απευθύνει πρόσκληση στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μαθιουλάκη, προκειμένου να έχει επαφές  στο Παρίσι με παράγοντες του γαλλικού συλλόγου.

Συνδετικός κρίκος είναι ο νέος τεχνικός της χανιώτικης ομάδας Πάουλο Κάμπος, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Βραζιλιάνους της Παρί αλλά και με τον πρόεδρό της Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν διετέλεσε τεχνικός στην Εθνική του Κατάρ.

Στη συνάντηση που θα γίνει εν ευθέτω χρόνο, έχει κληθεί και ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης.

Μ.Β.

 

Νυμφεύθηκε την αγαπημένη του Νατάσα, ο πρώην υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, Μάνος Ξημέρης.

Να ζήσετε…

Νυμφεύθηκε την αγαπημένη του Νατάσα, ο πρώην υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, Μάνος Ξημέρης.

Αρκετός κόσμος – φυσικά και αθλητικός- στον γάμο στις Αναδρομές με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία έχοντας κοντά το μικρό παιδάκι τους.

Στο ευτυχισμένο ζευγάρι καθώς και στους γονείς τους (ως γνωστό ο Βασίλης Ξημέρης, πρώην πρόεδρος του Ερ. ΟΦΗ είναι πατέρας του γαμπρού) ευχόμαστε κάθε ευτυχία και καλή ανατροφή στο παιδάκι τους.

Tις ευχές της έστειλε και η ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Α.Π.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει