επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

124

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, πάει και ο Ιούλιος. Τελευταία μέρα σήμερα. Να φύγει και να μην ξανάρθει τέτοιος που ήταν…

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ κύμα των εκδρομέων του Αυγούστου ετοιμάζεται. Αλλά πραγματικά με βαριά καρδιά. Η εθνική τραγωδία είναι ακόμα νωπή και το μυαλό των περισσοτέρων μόνο στις διακοπές που δεν είναι.

ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ σιγοκαίνε ακόμα και το ξεκατίνιασμα ενώ υπάρχουν άταφοι σοροί δε λέει να σταματήσει.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ μια εβδομάδα μετά βρήκε το κουράγιο να πάει στο Μάτι της Κολάσεως, αλλά όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση με στημένους συνομιλητές και βαστάζους.

ΤΕΛΙΚΑ ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός για την ύπαρξη νεκρών κατά την κυβερνητική σύσκεψη τη μοιραία νύκτα; Σε κάθε περίπτωση οι on line κάμερες τούς εξέθεσαν και ας λένε τώρα Σπίρτζης και Σκουρλέτης ότι ο Τσίπρας ενημερώθηκε για τις ανθρώπινες απώλειες όταν έφυγαν οι κάμερες!

ΤΩΡΑ πώς γίνεται να μην ξέρει ο πρωθυπουργός, όταν πριν την κυβερνητική σύσκεψη στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο περίμεναν νεκρούς και από το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητήθηκαν 40 σάκοι για νεκρούς είναι μια άλλη ιστορία.

ΕΑΝ ΔΕΝ τον είχαν ενημερώσει έχει κακούς συμβούλους και αν ήταν ενήμερος και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα τι να πει κανείς; Άβυσσος η ψυχή του Τσίπρα.

ΟΙ ΦΟΝΙΚΕΣ πυρκαγιές ήταν τελικά οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών (που βολεύει την κυβέρνηση) ή εγκληματική αμέλεια κάποιου 65χρονου που έκαιγε κλαδιά (που βολεύει την αντιπολίτευση); Ας επισπεύσει την έρευνά της η Πυροσβεστική πριν τρελαθούμε τελείως ή πριν μας τρελάνουν.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν βλάπτει αλλά όταν μιλάμε για την Πυροσβεστική Υπηρεσία με τα τόσα προβλήματα και τις ελλείψεις, η ενίσχυση των 25 εκατομμυρίων από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι σαν μάννα εξ ουρανού. Καλές οι χορηγίες αρκεί να μην κακομαθαίνει το κράτος…

ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τους Έλληνες, που ως γνωστό δεν ενδιαφέρονται για τη δική τους κατσίκα αλλά θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Οι Ινδοί όμως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς βίασαν και σκότωσαν την κατσίκα του γείτονα!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει