ΜΠΑΣΚΕΤ: Επιτυχία σημείωσε το καμπ της Αναγέννησης

149

Με όμορφο θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες, ολοκληρώθηκε σε Πύργο, Αμαλιάδα και Αρχαία Ολυμπία το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου, την ευθύνη διοργάνωσης του οποίου έχουν αναλάβει οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Ηλείας και Αμαλιάδας. Στη διοργάνωση, συμμετέχουν και δυο σύλλογοι της Κρήτης: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου  και ο αντίστοιχος των Χανίων.

Ο πρώτος, κατέβαλε την Ρόδο και κατετάγη 17ος, ενώ τα Χανιά κατέκτησαν την 21η θέση, επικρατώντας στους αγώνες κατάταξης με 40-32 του Πύργου.

-Οι Δικηγόροι των Αθηνών συνέτριψαν με 97-60 τη Λεμεσό στον μεγάλο τελικό του 11ου πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Ηλεία και κατέκτησαν τον φετινό τίτλο.

Ένα καμπ θεσμός από τα πρώτα που ξεκίνησαν στο νησί, ολοκληρώθηκε  στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Στο 8ο ABC Basketball Camp που διοργάνωσε ο ΑΣΑ Αναγέννηση συμμετείχαν 80 παιδιά και σε αυτό βοήθησαν Δήμος Μινώα και Περιφέρεια Κρήτης.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του προπονητικού τιμ του Νίκου Κεραμέα στις υποδομές του Ολυμπιακού, Χρήστος Παπανικολάου συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά και έρχεται στα Χανιά για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο και να γνωρίσει τους νέους του συνεργάτες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει