Για δεύτερη χρονιά πρόεδρος της Λέσχης LIONS ΚΝΩΣΟΣ η L.Μαίρη Ζηνόζη

673

Σε μια πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε η αλλαγή διοίκησης της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ για το έτος 2018-2019 , την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 παρουσία των μελών και φίλων της Λέσχης.

Το τελετουργικό παράδοσης – παραλαβής πραγματοποίησε ο L.Νίκος Σεβρισαριανός, PDG. Η τελετή ξεκίνησε με τον απολογισμό  πεπραγμένων  της  προέδρου L. Μαίρης  Ζηνόζη, η οποία αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Λέσχης για την πολύτιμη βοήθειά τους, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στη γραμματέα Μαρία Φόνσου, στην ταμία Μαρία Σαριδάκη, στη  Lion της χρονιάς Τάνια Σωμαράκη  και τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο Ζώνης Μιχάλη Κλεισαρχάκη.

Για δεύτερη χρονιά πρόεδρος της Λέσχης LIONS ΚΝΩΣΟΣ η L.Μαίρη Ζηνόζη

Την εκδήλωση έκλεισε η πρόεδρος L.Μαίρη Ζηνόζη, η οποία παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της νέας χρονιάς, ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη δράση, τη συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-07-2018, στις 21:30  στο κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκη  και τα έσοδά της διατέθηκαν για τις ανάγκες της κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο απερχόμενος και ο εκλεγμένος πρόεδρος της λέσχης Ηρακλείου, Κώστας Νύκταρης και Μιχάλης Ηλιόπουλος αντίστοιχα καθώς και ο διορισμένος πρόεδρος Ζώνης Μανώλης Βεριετάκης.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης lions Κνωσός για το έτος 2018-2019 είναι:

Πρόεδρος Μαίρη Ζηνόζη

Α’ Αντιπρόεδρος Αθηνά Μπουρλώτου

Β’ Αντιπρόεδρος Αγγελική Μαγαράκη

Γ’ Αντιπρόεδρος Χαρά Καρατζάνη

Γραμματέας  Γεωργία Σοβωλάκη

Ταμίας  Βάσω Παττακού- Αργουδέλη

Τελετάρχης  Ρένα Βιτσαξάκη

Κοσμήτορας  Ρέα-Ελευθερία Καρκαβάτσου

Πρόεδρος Μάρκετινγκ – Επικοινωνίας Αικατερίνη Περγαμινέλη

Υπεύθυνος Προγραμμάτων Μαίρη Καμαρίτη

Πρόεδρος Επιτροπής Υπηρεσιών Τάνια Σωμαράκη

Σύμβουλος Τζοβάννα Καλπαδάκη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει