επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

150

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και… καλό τελείωμα! Βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα, ενός μήνα που δεν θα ξεχαστεί για το κακό που έφερε. Θα είναι ο Αύγουστος καλύτερος; Ποιος μπορεί να ξέρει;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ πάντως σαν τον Ιούλιο σε όλα του (ακόμη και τον καιρό), καλιά να μας λείπει!

ΑΚΟΜΗ περιμένουμε απαντήσεις εάν ο πρωθυπουργός τη νύχτα της ενημέρωσης και της live ενημέρωσης ήξερε τι γινόταν. Γνώριζε για τους νεκρούς όταν… 8.30 είχαν τελειώσει όλα; Εάν δεν ήξερε υπάρχει θέμα. Εάν γνώριζε και μας κορόιδεψε όλους, όλα καλά. Έχουμε συνηθίσει.

ΟΛΑ πάντως δείχνουν ότι… ήξεραν από νωρίς ότι υπήρχαν νεκροί. Δυστυχώς.

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας έδωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Αεροσκαφών μέσω ανακοίνωσής του και αναφέρεται σε όλα αυτά που είχε δηλώσει ο Πάνος Καμμένος σχετικά με τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, τονίζοντας ότι όλα όσα ειπώθηκαν έδειξαν να ξεπερνούν κάθε όριο ψευδολογίας και παραπληροφόρησης και με φράσεις όπως «τα αεροπλάνα πετάνε με πατέντες», να φτάσει σε εκείνα της κοινής γελοιότητας. Πρέπει κάποιος να τον μαζέψει. Δεν γίνεται.

ΜΙΑ ΤΑ αεροσκάφη, μια οι κάτοικοι που φταίγανε- οι οποίοι θα ήταν θύματα εάν…δεν ήταν στην εξουσία οι κύριοι αυτοί…έχει χάσει τη μπάλα της λογικής εδώ και χρόνια.

ΤΩΡΑ που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, έχει δίκιο ο κύριος Καμμένος, οι απανθρακωμένοι πολίτες φταίνε που κάηκαν και ειδικότερα ο Ιρλανδός που ήρθε να κάνει “χάνημουν” εκεί που είναι υπουργός ο Καμμένος.

ΚΑΙ ΝΑ είστε πιο προσεκτικοί εσείς οι δημοσιογράφοι. Όπως είπε και ο Tόσκας προς δημοσιογράφους ΕΡΤ: “Εξακολουθείτε να συζητάτε και να ρωτάτε γι’ αυτούς που χάθηκαν και δεν μιλάτε γι’ αυτούς που σώθηκαν από την πυροσβεστική, την Αστυνομία. Εσείς συντονίζετε βέβαια τη συζήτηση, αλλά εγώ οφείλω να το επισημάνω…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ κύριοι δημοσιογράφοι να μιλάτε για 90 νεκρούς όταν δεν έγινε κανένα λάθος, όταν όλα πήγαν τέλεια. Μπορούσαμε να έχουμε και…1.000. Στο κέρδος είναι η χώρα! Πόσο ντροπή πια!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο αυτοί. Συνεχώς προστίθενται κι άλλοι. Και καλλιεργούν κλίμα… ψεκασμού. Την άποψη ότι οι φωτιές μπαίνουν και καίγονται άνθρωποι για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση, για να μην βγούμε από τα μνημόνια εξέφρασε μέσα από το προφίλ του στο facebook και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας!

ΕΛΠΙΖΩ ότι θα είναι και η τελευταία φορά που… ασχολούμαστε τόσο αρνητικά. Αλλά πώς; Που κάθε μέρα έχει και μια είδηση θλιβερή. Και πιο θλιβεροί οι πολιτικοί μας.

ΚΙ ΑΛΛΟ σενάριο κυκλοφόρησε χθες. Ότι κάπου εκεί στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα ήταν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί. Τι άλλο θέλεις άραγε;

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει