επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

125

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. ΝΑ είναι μια καλή μέρα. Με τη βοήθεια του θαυματουργού Αγίου Παντελεήμονος που κυρίως πρέπει να δώσει φώτιση σε κάποιους ιεράρχες.

ENTAΞΕΙ, δεν υπάρχει αυτό που ζούμε! Καταστροφές από τις φωτιές, καταστροφές από τις νεροποντές! Μέσα στην ίδια εβδομάδα, στην ίδια σχεδόν περιοχή. Κάτι δεν πάει καλά… Αμβρόσιε, ε;

ΝΟΜΙΖΕΙ πραγματικά το Μαξίμου ότι μπορεί να… πάρει πόντους χτυπώντας ένα κανάλι; Μιλώντας για υπερβολές και κιτρινισμούς των καναλιών μπορεί μια κυβέρνηση με τεράστιες ευθύνες να τη σκαπουλάρει;

ΔΗΛΑΔΗ πραγματικά πιστεύουν ότι με το να μην στέλνουν στελέχη τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον ΣΚΑΪ κερδίζουν; Εντυπωσιάζομαι στο που μπορεί να φτάσει η πολιτική ανοησία.

ΚΑΙ ΔΕΝ είναι μόνο αυτή η κυβέρνηση που δείχνει ότι έχει χάσει το μέτρο. Αλλά κάθε εξουσία που χάνει τόσους ανθρώπους έχει τεράστια ευθύνη!

ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Πήγε χθες στο Μάτι, τα άκουσε και μετά είπε στο BBC ότι… φταίνε οι κάτοικοι. Πες τα, ρε Πάνο!

ΜΑΛΙΣΤΑ ο υπουργός Άμυνας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν υπήρχε σχέδιο, υπεραμύνθηκε του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, τονίζοντας ότι έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή. Ευτυχώς, γιατί εάν δεν υπήρχε σχέδιο δεν ξέρω πόσους νεκρούς θα είχαμε.

ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ; «Είναι η 44η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αλλά όλα τα επισκιάζει η τραγωδία των νεκρών της πυρκαγιάς» είπε, αλλά του χρέωσαν αρνητικά ότι είπε  «Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος». Μόνο που αυτό αφορούσε άλλα πράγματα, το θέμα της Δημοκρατίας και όχι τις πυρκαγιές. Χρειάζεται όλοι να είναι πιο προσεκτικοί.

ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι και διορισμός των συγγενών των νεκρών στο Δημόσιο. Τι να πεις πια… σε αυτή τη χώρα…

ΚΙ ΟΠΩΣ έγραψε και ο άλλος: Φανταστείτε την έκπληξη των συγγενών των Δανών, που αγνοούνται από την πυρκαγιά, την ώρα που θα μάθουν ότι τους ήρθε το χαρτί του διορισμού τους στην πρεσβεία μας στην Κοπεγχάγη!

ΠΟΛΥ προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες με τους αριθμούς λογαριασμών IBAN που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συγκεντρώνονται χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων της Αττικής.  Δυστυχώς και πάλι απατεώνες και επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα με πρόσχημα ότι προορίζονται για πυρόπληκτους.

ΔΙΑΒΑΣΑ κι εγώ για τις αλλαγές στον Άκτωρα. Αλλά πραγματικά ο… Προβόπουλος ήταν πάλι η λύση; Ο βασικός υπαίτιος μαζί με Αλογοσκούφη και Καραμανλή για την κατάντια της χώρας. Τώρα και την εταιρεία… για να καταλάβετε τις διασυνδέσεις.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει