Δύο συναυλίες σε Ηράκλειο και Τυμπάκι θα δώσει ο συνθέτης Λίνος Κόκοτος

258

Ο γνωστός  συνθέτης Λίνος Κόκοτος , θα δώσει δύο συναυλίες στην Κρήτη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, την Τρίτη 31 Ιουλίου στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, και την Τετάρτη 1 Αυγούστου, στο Τυμπάκι του  δήμου Φαιστού, στις 9 το βράδυ.

Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, που έχει στο ενεργητικό του μερικούς από τους πιο σημαντικούς δίσκους της ελληνικής μουσικής  (Ώρες,  Θαλασσινό Τριφύλλι, Αποχαιρετισμός, Το Ποτάμι, Τα Αντιπολεμικά) θα μας παρουσιάσει αρκετά από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στους παραπάνω δίσκους όπως:  Μικρό παιδί, Γειτονάκι μου, Κόρη του γιαλού, Όσα δε βάνει ο λογισμός, Κορίτσι με τα παντελόνια, Αχ η αγάπη ποτέ δε τελειώνει, Ποιος το τραβάει το σχοινί, Γεννήθηκα σε μια στιγμή, Ο μικρός στρατιώτης, Ο Αύγουστος, Δελφινοκόριτσο κ.ά., καθώς και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Ανεμογιαλός», σε στίχους Κώστα Λάζαρη, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο (2018).

Τραγουδούν: Ο Νίκος Ανδρουλάκης με μακρόχρονη συνεργασία με το συνθέτη που ξεκινά το 1993 και φτάνει μέχρι σήμερα και η Ειρήνη Σακκαλή.

Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Γιατράκης μπουζούκι, Στέλιος Καρύδας, κιθάρα, Μάνος Παπαδάκης μπάσο και στο πιάνο ο συνθέτης Λίνος Κόκοτος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει