επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

149

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, τον Αθηναγόρα και τη Χριστίνα. Χρόνια πολλά και στον εκδότη της Π- εορτάζει νομίζω;- που φέρει και το όνομα του ιδρυτή.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ είναι λίγο καλύτερα και να δροσίσει σήμερα, αν και οι μετεωρολόγοι λένε μέχρι και… βροχές αύριο!

ΒΡΟΧΕΣ που θα σώσουν και από τις πυρκαγιές, που ειδικά στην Κινέτα και τη Σκόπελο ξέφυγαν. Και σε μας στις Βρύσες… δύσκολα τα πράγματα.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ είδε πάντως τα πράγματα μια χαρά και τον μηχανισμό να είναι σε ετοιμότητα. Φαντάσου να μην ήταν.

ΕΙΠΕ πάντως ότι δεν ήταν τυχαία αυτά που συνέβησαν. Ο κ. Τόσκας άφησε να εννοηθεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά μπορεί να είναι και έργο εμπρησμού, κάτι ωστόσο που θα διερευνηθεί από την διεύθυνση Εγκλημάτων Εμπρησμού, η οποία βρίσκεται ήδη στην περιοχή για την έναρξη των ερευνών, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. «Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές» υπογράμμισε.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα… ο χαμός με το χαλάζι στη Θεσσαλονίκη και τις νεροποντές! Δεν υπάρχει αυτός ο καιρός…

ΚΑΙ ΜΕΣΑ σε όλα είχαμε και… μπλακ άουτ χθες. Μερικό μεν, αλλά πολύ προβληματικό…

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ο Ρουβίκωνας να τα κάνει μπάχαλο στο Υπουργείο Εξωτερικών; Στον πιο καλά φυλασσόμενο χώρο της Αθήνας; Τι ερωτήσεις κάνω, ε;

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έπιασε έναν… άσχετο που περνούσε για να βιντεοσκοπήσει. Αυτοί έβγαλαν κανονικά το βίντεο

ΟΤΑΝ ο Αλέξης έλεγε σεισάχθεια για τα δάνεια εννοούσε τα δικά του, όχι τα δικά σας, λένε κάποιοι. Υπερβολές. Όχι μόνο τα δικά του, αλλά και της οικογένειας.

ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα, πόσες ρυθμίσεις έκανε η οικογένεια για τα… δάνειά της; Κι αυτά τα πειραγμένα πιστοποιητικά πώς δικαιολογούνται;

ΜΕΓΑΛΗ καταστροφή για τα Χανιά η πυρκαγιά στο Πολεμικό Μουσείο. Και για την Κρήτη ολόκληρη! Αλλά δεν υπάρχουν ευθύνες; Δεν ήταν κάποιος ή καποιοι υπεύθυνοι; Πώς θα περάσει κι αυτό έτσι;

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ότι κάτι τέτοιο εύκολα μπορεί να γίνει και στο Ηράκλειο. Και μετά θα τρέχουν ορισμένοι να λένε τι έγινε…

ΤΡΕΧΟΥΝ οι ημερομηνίες, εισπράττει το κράτος. Κι όμως οι υποβολές στο Taxisnet ξεπερνούν καθημερινά πλέον και τις 80.000 φορολογικές δηλώσεις, ενώ ο ρυθμός κατάθεσης αναμένεται να αγγίξει και τις 100.000 για να τις προλάβουν όλοι μέχρι την 31η Ιουλίου οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ πως όσοι δεν προλάβουν να υποβάλουν τη δήλωσή τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμων από 100 έως 500 ευρώ.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει