Αναζητείται Ινδός κροίσος να μας στείλει διακοπές

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

169

Προβλέπεται και μπόνους 1 εκατομμυρίου για τα ψώνια τους

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι μετρούν και ξαναμετρούν τα χρήματά τους για να δουν αν θα τους φτάσουν για 2-3 ημέρες διακοπών. Ναι, ίσως τους φθάσουν, αρκεί να μην το παρακάνουν στα έξοδα. Να προσπαθήσουν να βρουν φθηνό κατάλυμα, να μην τρώνε σε εστιατόρια μεσημέρι –  βράδυ, μια φορά το σούρουπο αρκεί, να φτιάχνουν μόνοι τους το πρωινό τους, αν δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της διαμονής, και να μην πίνουν συνεχώς καφέδες έξω γιατί και οι καφέδες στοιχίζουν.

Έστω κι αυτές τις… στερημένες διακοπές ονειρεύονται οι περισσότεροι, γιατί δεν είχαν την τύχη να εργάζονται στον περίφημο Ινδό που αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύριά του, κάνοντας δώρο σε 3.500 υπαλλήλους του διακοπές μιας εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αποφάσισε να σπονσοράρει τις διακοπές των χιλιάδων υπαλλήλων του, κλείνοντας περισσότερα από δέκα πανάκριβα ξενοδοχεία για να καλυφθούν οι ανάγκες διαμονής τους.

Και δεν έμεινε μόνο στα έξοδα της παραμονής και της μετάβασής τους στην Κωνσταντινούπολη. Έχει μεριμνήσει και για τη διασκέδασή τους, καθώς έχουν προγραμματιστεί ειδικές ξεναγήσεις στο Τοπ Καπί, στην Αγία Σοφία αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της πόλης.

Σύμφωνα με πηγές, το κόστος αυτής της «απόβασης» στην Πόλη θα ανέλθει περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φαντάζει αμελητέο για τον Ινδό κροίσο.

Το «δώρο» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, οργανώθηκε από την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας (Tursab), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey, αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

Να σημειωθεί πως ειδικές πτήσεις τσάρτερ έχουν ναυλωθεί για τη μεταφορά των υπαλλήλων των εταιρειών του Ινδού μεγιστάνα, καθώς πολλοί από τους 3.500 προνομιούχους υπαλλήλους του θα μεταφερθούν από 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου, ενώ στο «πακέτο» των διακοπών προβλέπεται και μπόνους 1 εκατομμυρίου για τα ψώνια και την διασκέδαση των «πιο τυχερών υπαλλήλων του πλανήτη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει