Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Ηράκλειο – CANDIA

1.077

Στις 29/6/2018, στον ειδυλλιακό χώρο του Μαρίνα Café, με θέα το εμβληματικό για την πόλη και τον όμιλο φρούριο Κούλε και παρουσία πλήθους αξιωματούχων ροταριανών, μελών  και φίλων του Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο Candia, πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική εκδήλωση για την αλλαγή της ηγεσίας του ομίλου.

Ο νέος Πρόεδρος Μιχάλης Μαυρογιάννης παρουσίασε το έργο (δωρεά αυτοκινήτου στο Χαμόγελο του Παιδιού) του απερχόμενου προέδρου Άρη Μαρκάκη και του διοικητικού του συμβουλίου, τους οποίους τίμησε με απονομή αναμνηστικών ευχαριστήριων πλακετών και αφού έκανε μία σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων επιτευγμάτων του ομίλου μέχρι τότε παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το  έργο της επερχόμενης ροταριανής χρονιάς που θα είναι επικεντρωμένο στην καταπολέμηση του αναλφαβητισμού.

Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Ηράκλειο - CANDIA

Ακολούθησαν δύο κληρώσεις, μία για ένα πίνακα του διάσημου Ηρακλειώτη Ζωγράφου Νίκου Βισκαδουράκη, ευγενικής χορηγίας του προς τον όμιλο, τον οποίο κέρδισε η νεογέννητη κόρη του αγαπητού μας μέλους Μανόλη Καλαϊτζάκη, και μία άλλη κλήρωση με καλοκαιρινά δώρα, κυρίως διαμονές σε ξενοδοχεία.

Η βραδιά κατά γενική ομολογία ήταν πολύ ευχάριστη και ζεστή, πλαισιωμένη από όμορφη μουσική, καλό φαγητό και καλή διάθεση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν σε όλους όσους τίμησαν τον όμιλο με την παρουσία τους, τις Τουριστικές Επιχειρήσεις-  χορηγούς των δώρων: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕ, Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΑΕ, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΑΕ, ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΠΕ, Χριστίνα Χατζηβασιλείου (Crystal Solutions), τον Βισκαδουράκη Νίκο για τον πίνακα, το Marina Cafe για την άψογη οργάνωση της βραδιάς και την υποστήριξή τους σε ό,τι τους ζητήσαμε και την εταιρεία RENT DJ και τους συνεργάτες της Περβολαράκη Γιώργο και Σινατσάκη Κορίνα για την άψογη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.

Μιχάλης Μαυρογιάννης

Πρόεδρος 2018-2019

Κλειώ Πλατάκη

Γενική Γραμματέας 2018-2019

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει