Επί παντός… αθλητικού

223

απόκτηση του Παπάζογλου ο ΟΦΗ

Το πλεονέκτημα του ΟΦΗ για μια δυνατή εκκίνηση

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Παπάζογλου, ο ΟΦΗ συμπληρώνει κατά 90% και βάλε το ρόστερ του, στην έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Απομένει η εκκρεμότητα με τον Εμπεσίλιο και ίσως η προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού. Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της διοίκησης που έκανε πράξη τα «θέλω» του προπονητή μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και δίχως να έχει τη μεγάλη οικονομική άνεση. Αυτό το πλεονέκτημα έναντι αρκετών αντιπάλων του ο ΟΦΗ μπορεί και πρέπει να το πιστωθεί στο πρωτάθλημα, κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα που θα ενθουσιάσει και τον κόσμο του.

Μ.Β.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΝΤΗ

Παρουσιάζεται το βιβλίο “Είμαστε πια πρωταθλητές” στο Αρκαλοχώρι

Σήμερα στις 7.30μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου αναβιώνει το έπος του ‘87. Ο δημοσιογράφος και καλός φίλος Βασίλης Σκουντής παρουιάζει το βιβλίο του “Είμαστε πια πρωταθλητές”. Ο ίδιος στην πρόσκλησή του αναφέρει: “Μετά από 31 χρόνια, λοιπόν, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία θα συνοδεύουν την “Επίσημη Αγαπημένη” και το βιβλίο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ” σήμερα, Σάββατο, 21 Ιουλίου του 2018, στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Αρκαλοχωρίου. Παρέα με σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ και μέσα στη ζεστή κρητική αγκαλιά, στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, θα νιώσουμε και πάλι τη συγκίνηση και το ρίγος από τις ανεξίτηλες στιγμές εκείνης της εποχής, Όσοι πιστοί προσέλθετε, θα είσαστε καλοδεχούμενοι και θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε και μια τσικουδιά!”

 

 η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών

Από το ζενίθ στο ναδίρ η Εθνική Νέων

Ένα χρόνο πριν η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών σάρωνε στο Ευρωμπάσκετ του Ηρακλείου, σηκώνοντας την κούπα κόντρα στο Ισραήλ στα κατάμεστα από κόσμο “Δύο Αοράκια” και τώρα η ομάδα που διαδέχθηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία!

Οι τραγικές εμφανίσεις στη Γερμανία (μία νίκη σε τέσσερις αγώνες) έφεραν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού.

Βεβαίως από πέρσι έχουν αλλάξει πολλά στην Εθνική (Καστρίτης στον πάγκο και 8 νέοι παίκτες) ωστόσο τέτοια κατηφόρα δεν δικαιολογείται.

Είναι προφανές ότι αρκετά πράγματα πήγαν στραβά στον αγωνιστικό σχεδιασμό και ίσως ορισμένοι (βλ. ΕΟΚ) επαναπαύτηκαν στην περσινή επιτυχία…

Μ.Β.

 

Στην Pre League συμμετέχει και φέτος η Μεσσαρά στο Βόλεϊ

Η υπεραξία της Pre League

Στην Pre League όπου συμμετέχει και φέτος η Μεσσαρά, θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φίλων του γυναικείου βόλεϊ.

Η κατηγορία συγκεντρώνει πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΖΑΟΝ, Πανιώνιος, Βριλήσσια) εν αντιθέσει με την Α1 όπου ο πανίσχυρος Ολυμπιακός παίζει ουσιαστικά μόνος του. Είναι μια τεράστια ευκαιρία λοιπόν για τη Μεσσαρά να εκμεταλλευθεί την… υπεραξία της κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα.

Μ.Β.

 

20 χρόνια Λέλα Μαμιαούρη στον ΚΟΗ

20 χρόνια Λέλα Μαμιαούρη στον ΚΟΗ

Είκοσι χρόνια έκλεισε προχθές στον ΚΟΗ η προπονήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Λέλα Μαμιαούρη. 20 χρόνια προσφοράς στο δύσκολο αυτό άθλημα το οποίο ανέδειξε στην πόλη μας και έφερε τον ΚΟΗ να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη πανελληνίως.

Η πολιτογραφημένη πια Ηρακλειώτισσα… Μαμιαουράκη είχε έρθει 30 χρονών στην Ελλάδα και προπονούσε την Χριστίνα Θαλασσινίδου. Την γνώρισε ο τότε πρόεδρος του ΚΟΗ κ. Ψυχαράκης και της έκανε πρόταση για να έρθει από την Τιφλίδα της Γεωργίας. Μετά που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την ολυμπιονίκη, ήρθε και έμεινε.

Στη φωτό η προπονήτρια στην εκδήλωση του ΚΟΗ.

Α.Π.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει