επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

144

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στους Ηλίες που εορτάζουν! Και αποφράδα μέρα για τον ελληνισμό, μην το ξεχνάμε αυτό.

ΑΥΤΑ είναι… παραγωγικά νέα! Η goat yoga είναι η καινούργια τάση στις ΗΠΑ. Σε διάφορα μέρη της Αμερικής διοργανώνονται συνεδρίες άσκησης με κατσίκια να κυκλοφορούν γύρω και πάνω στους συμμετέχοντες. Η… σωματική επαφή με τα ζώα θεωρείται ευεργετική για την υγεία και την ευεξία.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ που έχουμε τόσες αίγες θα γίνει χαμός! Με… τράγους παίζει άραγε;

ΑΦΗΣΤΕ δε που όποιον πιάσουν με το… ζώο στην πλάτη θα λέει ότι κάνει…γιόγκα!

ΤΕΛΟΣ η επίσκεψη Λαβρόφ στην Αθήνα. Την ακύρωσαν οι Ρώσοι και μέχρι το Φθινόπωρο βλέπουμε…

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ χθες κλήθηκε στο Μαξίμου ο Κοτζιάς. Γυρεύουν τώρα να βρουν άκρη με το θέμα αυτό, έτσι όπως μπλέξαμε.

ΜΕ ΠΟΛΥ άσχημα νέα για τους συνταξιούχους ξεκινάει η μέρα μας, μετά την εγκύκλιο για τις συντάξεις του 2019, που υπογράφει ο Γιώργος Χουλιαράκης προς τα Ταμεία και τους κρατικούς φορείς. Σε αυτήν δεν υπάρχει πρόβλεψη για αναστολή της περικοπής των συντάξεων, ενώ το… ψαλίδι στις δαπάνες για τις συντάξεις φτάνει τα 3,4 δισ. ευρώ.

ΚΑΤΑ τα λοιπά, πιστεύει κάποιος ότι θέλει ο Τσίπρας να κάνει εκλογές το… 2019; Σαν ανέκδοτο μού ακούγεται!

ΤΕΛΙΚΑ ήρθη χθες το καθεστώς εξαίρεσης το οποίο είχε επιβληθεί μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, η οποία εξώθησε την Άγκυρα να εξαπολύσει μια σειρά εκκαθαρίσεων στους κρατικούς θεσμούς και όχι μόνο, που σάρωσαν επίσης αντιπολιτευόμενους και τα μέσα ενημέρωσης.

ΘΥΜΙΖΩ ότι η… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παρατάθηκε επτά φορές, κάθε φορά για τρίμηνες περιόδους.

ΘΑ ΜΑΣ τρελάνει αυτός. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο μιας «δεύτερης συνάντησης» μεταξύ τους, επιμένοντας στην άποψή του ότι η σύνοδος της Δευτέρας στο Ελσίνκι ήταν «πολύ επιτυχημένη».

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ να αναρωτηθώ και στα χέρια της αστυνομίας φέρεται να βρίσκεται πλέον η γυναίκα που, σύμφωνα με καταγγελίες, χαράκωσε τρία μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων (της Αθήνας).

Η ΓΥΝΑΙΚΑ συνελήφθη ενώ βόλταρε για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση. Το περίεργο είναι πάντως ότι όσοι κλήθηκαν δεν την αναγνώρισαν και δεν υπέβαλαν μήνυση. Άρα, δεν θα υπάρξει τέτοια δικογραφία, εκτός κι αν κάποιος την αναγνωρίσει.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει