Πολιτικές εκδηλώσεις

77

Σειρά πολιτικών εκδηλώσεων διοργανώνει η  Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ στην Δημοτική αίθουσα Τυμπακίου πραγματοποιείται πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Οι εξελίξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Ορφανό Στέλιο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Αντίστοιχα σήμερα στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση στις  7.00 μμ, στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, με θέμα: «Το βιομηχανικό προλεταριάτο, πρωτοπορία στον αγώνα της εργατικής τάξης για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό» και ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Τέλος την Παρασκευή 27 Ιούλη στις 7μμ, στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιείται πολιτική εκδήλωση την με θέμα: «όταν το σκουπίδι γίνεται χρυσός για τους λίγους και δυσβάστακτο κόστος για το λαό. Διαχείριση απορριμμάτων από ποιόν για ποιον;». Ομιλητής θα είναι ο Συντυχάκης Μανώλης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει