Επί παντός… αθλητικού

137

Το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ που προσπαθεί να μπει σε διαδικασία υλοποίησης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που έγινε μεταξύ των στελεχών της Ένωσης, της Περιφέρειας και της διοίκησης του ΤΕΙ Κρήτης

Προσπάθεια για να… ξεκολλήσει το ενωσιακό γήπεδο

Το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ που προσπαθεί να μπει σε διαδικασία υλοποίησης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης (φώτο) που έγινε χθες μεταξύ των στελεχών της Ένωσης, της Περιφέρειας και της διοίκησης του ΤΕΙ Κρήτης. Το ΤΕΙ εκπροσώπησε ο αντιπρύτανης κ. Μανιός, ενώ από την Περιφέρεια Κρήτης έδωσαν το “παρών” ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Συριγωνάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων κ. Ξυλούρης.

Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της επιτροπής ενωσιακού γηπέδου κ. Μαθιουδάκης και ο πολιτικός μηχανικός και υπεύθυνος του έργου κ. Κωστάκης.

Στο τραπέζι τέθηκαν σοβαρά ζητήματα και δόθηκαν κατευθύνσεις, ενώ ξεπεράστηκαν και κάποια γραφειοκρατικά θέματα που είχαν προκύψει, προκειμένου να προχωρήσει το έργο με πιο γρήγορο ρυθμό.

Ο κ. Κωστάκης εκ μέρους της ΕΠΣΗ θα είναι σε ανοιχτή γραμμή το επόμενο διάστημα με τους αρμόδιους, ενώ θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, με την ελπίδα να ξεκινήσουν οι εργασίες στον χώρο του παλιού γηπέδου του ΤΕΙ Κρήτης που θα μετατραπεί σε ένα στολίδι για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

 

οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Κροατίας που αποφάσισαν να δωρίσουν όλα τα έσοδά τους από την μεγάλη πορεία στο Μουντιάλ, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας για παιδιά!

Χαρίζουν όλα τα έσοδά τους στα παιδιά οι Κροάτες!

Σε μία εκπληκτική κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Κροατίας που αποφάσισαν να δωρίσουν όλα τα έσοδά τους από την μεγάλη πορεία στο Μουντιάλ, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας για παιδιά! Πρόκειται για ένα ποσό που αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Παράλληλα οι Κροάτες στην επιστολή τους υποδεικνύουν τους πολιτικούς ως υπευθύνους για την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι αποδεκτοί στα αποδυτήρια και τους κύκλους της ομάδας. Πώς να μη συμπαθήσεις ακόμα περισσότερο μετά από αυτό την παρέα του Μόντριτς…

Μ.Β.

 

ΚΟΗ

Σήμερα η γιορτή του ΚΟΗ

Το Δ.Σ. του ΚΟΗ προσκαλεί όλα τα παλαιά και νέα μέλη του Ομίλου, το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, τους αθλητικούς παράγοντες και αθλητές όλων των αθλητικών σωματείων στην ετήσια αποχαιρετιστήρια γιορτή που θα γίνει στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου σήμερα και ώρα 6.30 μ.μ.

“Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν επιδείξεις κολύμβησης – συγχρονισμένης κολύμβησης. Μετά το τέλος της γιορτής σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με το συγκρότημα “Νότιοι Άνεμοι” στον προαύλειο χώρο του κολυμβητηρίου”, αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου.

 

Τους άφησε “παγωτό” ο Κουσκουνάς

Κουσκουνάς

Έξαλλοι είναι στα Τρίκαλα με τη συμπεριφορά του Νίκου Κουσκουνά, ο οποίος αν και είχε συμφωνήσει μαζί τους, τελικά υπέγραψε με τη Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΤ Κώστας Νεμπεγλέρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με τη στάση του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος τους έστειλε γραπτό μήνυμα για να τους ενημερώσει ότι τελικά δεν θα υπογράψει.

«Έφαγε ψωμί στα Τρίκαλα και ήταν ανέντιμη η στάση του» λένε χαρακτηριστικά για τον παίκτη που πέρασε πέρσι και δεν…ακούμπησε από τον ΟΦΗ.

Μ.Β.

 

Ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΟΑ

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Καραϊνδρος για τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΟΑΜία εξαιρετική επιλογή έκανε η διοίκηση του ΠΟΑ για τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Σταύρο Καραϊνδρο, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει και επίσημα το πόστο του.

Με προϋπηρεσία σε γνωστά Μέσα της πρωτεύουσας, ο Σταύρος Καραϊνδρος που τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στο Ηράκλειο, είναι βέβαιο ότι θα… επικοινωνήσει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα της ομάδας του Ατσαλένιου.

Μ.Β.

 

Στη φυλακή οι εισβολείς της ακτιβιστικής φεμινιστικής ομάδας «Pussy Riot» επειδή εισήλθαν ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο του «Λουζνίκι», κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ.

Στη φυλακή οι εισβολείς

Τέσσερα μέλη (τα τρία γυναίκες) της ακτιβιστικής φεμινιστικής ομάδας «Pussy Riot», καταδικάστηκαν σε 15ήμερη φυλάκιση από Δικαστήριο της Μόσχας, επειδή εισήλθαν ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο του «Λουζνίκι», κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ.

Τα μέλη της εν λόγω ομάδας κατάφεραν να περάσουν από τα συστήματα ασφαλείας και να φθάσουν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή ήταν ντυμένα με στολές αστυνομικών!  Παράλληλα με τη συγκεκριμένη δράση, η ομάδα ανάρτησε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σύνθημα «Απελευθερώστε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους».

Μ.Β.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει