επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

141

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υπομονή με τις ζέστες! Μετά από δυνατούς αέρηδες το Σαββατοκύριακο- έτσι δεν γίνεται πάντα;- ήρθε η άνοδος της θερμοκρασίας. Θα μου πεις, στην καρδιά του Ιούλη είμαστε…

ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ γιορτές φέρνει ο Ιούλης. Μετά την Αγία Μαρίνα, αύριο η Αγία Μακρίνα, ο Προφήτης Ηλίας…

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ χθες ο Τσίπρας; Κάντε κανένα μπάνιο; Ωχ, οι εκλογές είναι πολύ…κοντά τότε!

ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ότι θα γίνουν το 2019 και…επιμένουν. Οπότε συνάγεις το συμπέρασμα ότι πάμε για πρόωρες.

ΤΡΟΛΑΡΕΙ πάντως ο Τσίπρας και ετοιμάζει εκδήλωση στο Καστελόριζο. Μια ζωή…στον χαβαλέ η χώρα.

ΑΝΑΨΕ ο καβγάς για τα έγγραφα με την οικογένεια Τσίπρα. Η ΝΔ σηκώνει πολύ το θέμα λέγοντας ότι υπάρχει ζουμί. Οι άλλοι… θα πάνε δικαστήρια.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ στο Λιμενικό, τι σημαίνει λάθος ανάρτηση; Μια χαρά τα έγραψαν:

«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό”. Ετσι δεν είναι τα πράγματα; Θα κρύβουμε την αλήθεια;

ΕΝΤΑΞΕΙ, όντως θέλει μεγάλη προσπάθεια για να έχεις… ζημιά σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ στο Μουντιάλ! Κι αυτή η ΕΡΤ τα κατάφερε!

ΔΙΟΤΙ πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να έχεις τέτοιο άνοιγμα σε ένα προϊόν που πουλάει μόνο του. Και σαν τρελό σε όλο τον κόσμο.

ΕΔΩΣΕ 10 εκατομμύρια για τα δικαιώματα και εισέπραξε 7,3! Αλλά το σημαντικό είναι ότι ήταν… δεύτερη στην τηλεθέαση! Δεύτερη ρε φίλε… δεύτερη…

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ότι στην… Κρήτη την ημέρα του τελικού δεν έπαιζε στις περισσότερες περιοχές. Θα ήταν ακόμη πιο ψηλά!

ΟΥΔΕΙΣ έγραψε- πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- τι έγινε με τον μικρό Κόκκαλη. Πώς πέθανε; Οι Αμερικανοί έβγαλαν ότι βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης στο δωμάτιο.

ΑΚΟΜΗ επιμένουν ορισμένοι στον Δήμο Ηρακλείου ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά με τα έργα στον “σταυρό”; Πραγματικά, έτσι νομίζουν;

ΧΑΜΟΣ έγινε όταν ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε να εννοηθεί, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του στο Ελσίνκι, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πιστεύει τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών αλλά εμπιστεύεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν όταν του δηλώνει ότι η χώρα του δεν αναμίχθηκε στην προεκλογική διαδικασία το 2016!

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ήταν τόσο σφοδρές, που ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να αναρτήσει στο twitter του ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους των Αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ συγκρότηση και δημιουργία Film Office στην Αττική, ενός τοπικού δηλαδή γραφείου διεκπεραίωσης οπτικοακουστικής παραγωγής, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Πόσα χρόνια μπροστά αυτός ο Παππάς.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει