Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με την Παυλίνα Βουλγαράκη

170

Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιούν το Σάββατο 21 Ιουλίου η λέσχη Lions «Κνωσός» και ο Μουσικός Σύλλογος «Απόλλων» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Η συναυλία πραγματοποιείται στις 9:00 το βράδυ στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», με τα έσοδα της συναυλίας να διατίθενται για την κάλυψη αναγκών της Κλινικής Αιμοτολογίας και Ογκολογίας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Η είσοδος στη συναυλία είναι 10 ευρώ, ενώ το μειωμένο εισιτήριο στα 8 ευρώ.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσιάζει την παράσταση On The Road. H Παυλίνα Βουλγαράκη ετοιμάζεται να σημαδέψει τον χάρτη με περισσότερες ελληνικές πόλεις.

Με τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς της δίσκους, καλοκαιρινή, ξένοιαστη διάθεση, αλλά και διάθεση ανατροπής να χαρακτηρίζει τις διασκευές που παρουσιάζει με τη μπάντα που τη συνοδεύει, η Παυλίνα έρχεται να γεμίσει τα ζεστά βράδια με μουσική.

Ήχοι βγαίνουν από τους λαβύρινθους του πρώτου άλμπουμ της Παυλίνας και συναντούν τα  στιχάκια από τις Μωβ Καληνύχτες του δεύτερου και ταξιδεύουν σαν πυροτεχνήματα στον καλοκαιρινό ουρανό. Παλιά τραγούδια ξαναζούν μέσα από νέες ηχητικές φόρμες και dark, electro ενορχηστρώσεις δίνουν σε αγαπημένες μελωδίες νέο σχήμα.

Η Παυλίνα λέει πως οι συναυλίες είναι ο αγαπημένος της τρόπος για να δείξει ποια πραγματικά είναι κι ευτυχώς εκεί έξω υπάρχει πολύς κόσμος που το αντιλαμβάνεται αυτό».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει