επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

144

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στους Μαρίνους και τις Μαρίνες! Μεγάλη γιορτή πραγματικά σήμερα. Βοήθειά μας!

ΑΝΤΕ να έρθει και ο Αύγουστος σιγά σιγά, να πάμε κι εμείς κανένα μπάνιο. Γιατί αλλιως δεν βλέπω τίποτα… Και με έχει πιάσει μια ανησυχία για το μέλλον του κόσμου.

ΟΧΙ τίποτα άλλο, αλλά… δεν ξεκίνησε και καλά η “ιστορική” συνάντηση στο Ελσίνκι: Ο Πούτιν έστησε μια ώρα τον Τραμπ! Ε, τι θέλατε… αφού παραλίγο να βραχεί!

ΠΑΝΤΩΣ, μετά το καψώνι θετικά ήταν τα μηνύματα λίγο μετά το τέλος της κατ’ ιδίαν συνάντησης στο Ελσίνκι. «Ήταν μια πολύ καλή αρχή για όλους» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που υποστήριξε ότι κατά τη συζήτηση έγινε πολύ καλό πρώτο βήμα. Χμ…

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ και ο Μάνος: Η εικόνα του Πούτιν προστατευμένου κάτω από την ομπρέλα την ώρα που Μακρόν και Κιταροβιτς γελούσαν ενώ έτρωγαν κουβάδες νερό, μπορεί να γίνει μια ωραία παραβολή για τις διαφορές της δημοκρατίας και της απολυταρχίας!

ΑΠΛΩΣ στη Ρωσία ακόμη φοβούνται μην βάλει κανένα σταυρό στη… λίστα ο τσάρος, ο Στάλιν, ο Πούτιν. Έτσι είναι αυτά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ με τις απελάσεις των Ρώσων ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, λένε οι συνήθως φιλορώσοι των κομμάτων και των μέσων. Το πιο σωστό είναι ότι…τώρα επαληθεύονται οι προφητείες!

ΠΑΝΤΩΣ, για να μην ανησυχούν, όσες φορές η Ελλάδα (ή η Κύπρος) ζήτησε τη στήριξη της Ρωσίας σε αυτή την κρίση, η απάντηση του Πούτιν ήταν στερεότυπη: «Η Ελλάδα πρέπει να τα βρει με τους εταίρους της». Ε, στο τέλος, τα βρήκε!

Ο ΠΑΪΣΙΟΣ και οι υπόλοιποι μοναχοί τι λένε για τις εξελίξεις; Τι τους είπε ο Ποπόφ να λένε;

(ΚΑΙ ΤΟ πιο αστείο; Ανακάλυψαν ότι πήγαιναν οι Ρώσοι να αγοράσουν και τον… Άκτωρα! Τι λες, βρε παιδί μου…)

ΚΑΛΑ αυτή η ιστορία με την κατάτμηση της τερατώδους Β’ Αθηνών έχει τα ντεσού της. Κάτι παίζει και πίσω από την ιστορία στο παρασκήνιο.

ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι πίσω από την ιστορία είναι και η πρόταση που γίνεται στο ΚΙΝΑΛ να στηρίξει άμεσα την απλή αναλογική!

ΟΣΟ για τους βουλευτές, φαίνεται πως θα τα βρουν σκούρα. Καλύτερα είναι φυσικά να μην έχεις αυτή την τεράστια εκλογική περιφέρεια, αλλά μέχρι τώρα ηξεραν. Τώρα πού θα πάει ο καθένας, ειδικά από τα λεγόμενα μεγάλα ονόματα;

ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΚΗ που κατάντησε. «Βρίσκομαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση εγώ και η οικογένειά μου, δεδομένου ότι εισπράττω μόνο τη σύνταξη του πολιτικού μηχανικού που ανέρχεται περίπου σε 1.200 ευρώ» αναφέρει ο 79χρονος πρώην υπουργός. Δεν υπάρχει καμιά βοήθεια για τον κ.Τσοχατζόπουλο;

ΟΤΑΝ το ΚΙΝΑΛ… επιλέγει Ντέπυ Γκολεμά για υποψήφια, καταλαβαίνεις πού πάει το πράγμα. Τι τρίτο κόμμα μού λες…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει