Προχωρά με πλάνο Β’ Εθνικής ο Ηρόδοτος

ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

211

Θετικά μηνύματα σχετικά με την επόμενη μέρα του Ηροδότου βγήκαν από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή μελών και φιλάθλων του ιστορικού σωματείου στο Πολύκεντρο Νεολαίας Αλικαρνασσού.

Η απερχόμενη διοίκηση, μετά την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού των δύο τελευταίων ετών, ζήτησε και πήρε παράταση της θητείας της κατά ένα μήνα, μέχρι τις 30 Αυγούστου δηλαδή, προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα.  Όπως δήλωσε μάλιστα ο κ. Σωκιανός, υπάρχουν δύο αρκετά σοβαρές προτάσεις από το εξωτερικό (η μία από ιταλική εταιρεία), οι οποίες μετά τις επαφές που θα γίνουν εντός του μήνα, θα αξιολογηθούν περαιτέρω.

«Ο κόσμος του Ηροδότου δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχει η ομάδα την παρουσία που της αρμόζει στη Β’ Εθνική. Θεωρούμε ότι οι προτάσεις των ξένων επενδυτών είναι αξιόπιστες αλλά ακόμα κι αν δεν καρποφορήσουν, η Αλικαρνασσός έχει τη δύναμη στηρίξει τον Ηρόδοτο», τόνισε στην «Π» ο κ. Σωκιανός, επαναλαμβάνοντας ότι παραμένει «πιστός στρατιώτης» του συλλόγου.

Έντονο το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον Ηρόδοτο από τον κόσμο της Αλικαρνασσού

Στην ιστορική Γενική Συνέλευση της ομάδας, ορίστηκε παράλληλα η πενταμελής επιτροπή που θα «τρέξει» τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ. Την επιτροπή (ουσιαστικά τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΕ) απαρτίζουν οι Ελευθερία Στρατάκη, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Μανώλης Κολετζάκης, Αλέξανδρος Τσουλφάς και Δημήτρης Θωμάς.

Ο παλιός παράγοντας της ομάδας κ. Κωνσταντινίδης είναι εκείνος που θα αναλάβει τις συζητήσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αρχίζοντας από το θέμα προπονητή φυσικά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη προκειμένου να ανανεωθεί και τυπικά η συνεργασία και θα ακολουθήσουν τα ραντεβού για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών.

Τέλος, η δικηγόρος κ. Στρατάκη, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο που εκπροσώπησε τον Ηρόδοτο σε όλες τις δικαστικές του υποθέσεις, θα ρυθμίσει τα θέματα που αφορούν τη μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος σε ΠΑΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει