ΠΛΑΤΥΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: Νέα αντιπαράθεση Αυγενάκη – Σπίρτζη

180

Πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη και υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη δημιουργήσαν τα έργα στην Κρήτη και ειδικότερα το έργο εκτροπής του Πλατύ Ποταμού. Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου επιτίθεται στον υπουργό, κατηγορώντας τον ότι υπηρετεί τον παλαιοκομματισμό και μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις με μοναδικό σκοπό τις ψήφους προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που η παρατεταμένη ανομβρία και η κακοδιαχείριση των υδάτινων πόρων πλήττουν τον πρωτογενή τομέα και προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους της Μεσαράς, ο κ. Σπίρτζης πιστός στις αρχές του παλαιοκομματισμού μοιράζει υποσχέσεις και ψηφοθηρικές εξαγγελίες για καθαρά επικοινωνιακούς σκοπούς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης και προσθέτει: «Στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε αναφορικά με το έργο της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού με τοπικούς φορείς, όχι μόνο δεν κατάφερε να δώσει λύσεις, αλλά ούτε καν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματά τους. Το έργο παραμένει σε εμβρυακό στάδιο, καθώς το Υπουργείο ευθύνης του ανεύθυνου κ. Σπίρτζη δεν διαθέτει ακόμα τις παλιές μελέτες του ΥΠΑΑΤ για το έργο, ενώ η σύσκεψη προέβη άκαρπη, εφόσον δεν καταρτίστηκε ούτε καν ένα γενικό σχέδιο δράσης».

Ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει καταλήγοντας πως «παρά την ιδιαίτερη σπουδή που επιδεικνύει τελευταία ο κ. υπουργός για τα έργα της Κρήτης, είναι πασιφανές πως σκοπός του δεν είναι η παραγωγή έργου, αλλά η άντληση μικροπολιτικών κερδών που ελπίζει ότι θα του χαρίσουν την πολιτική του επιβίωση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει