ΟΦΗ: Στήριξη από την Περιφέρεια για τα έργα στο «Γεντί Κουλέ»

183

Τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο του ΟΦΗ, με αφορμή την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο συζήτησης, που είχε χθες αντιπροσωπεία της ΠΑΕ με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος της ομάδας και επικεφαλής των εργασιών Γιάννης Βάβουλας, ζήτησαν γι’ άλλη μια φορά την συμπαράσταση της Περιφέρειας στο φλέγον αυτό ζήτημα.

«Είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον κ. Αρναουτάκη για την κατανόηση που δείχνει σε θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ μας» ανέφερε ο κ. Καζανάκης.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς (φωτό) εκπροσώπησε τον σύλλογο στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την αναδιάρθρωση. Ο ΟΦΗ ήταν μία από τις 8 ομάδες που ψήφισαν κατά της μείωσης σε 12, από την μεθεπόμενη σεζόν.

Παράλληλα έγινε η εγγραφή τόσο του ΟΦΗ όσο και του Άρη στο συνεταιρισμό, με τον κ. Αλετρά να δέχεται τα συγχαρητήρια των ομολόγων του για την επιστροφή του ΟΦΗ στα «σαλόνια».

Ο 24χρονος Κάιλ Εμπεσίλιο είναι ο Ολλανδός μέσος που δοκιμάζεται στον ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε το capitano.gr. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο από τη χώρα της τουλίπας (πρωταθλητής Ευρώπης το 2011 με τη χώρα του στην κατηγορία Κ17), το οποίο όμως δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη. Τότε μάλιστα μεταγράφηκε στην Άρσεναλ χωρίς όμως να πάρει ευκαιρίες. Στη συνέχεια πήγε στην Τβέντε, δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ και στη Ντε Χάαγκ ενώ πέρσι ήταν στη β’ ομάδα της Νάιμεγκεν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει