Μετάλλια και διακρίσεις για τα κορίτσια του Ωρίωνα

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’

136

Με ένα ασημένιο μετάλλιο, με ένα χάλκινο και μία μεγάλη διάκριση στις φιγούρες (2η θέση στις 271 αθλήτριες), επισφραγίστηκε η επιτυχημένη φετινή χρονιά  του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

“Για 22 αθλήτριες του Ωρίωνα που αγωνίστηκαν στο παραπάνω πρωτάθλημα, αλλά  και για τις προπονήτριές τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους, αφού εκτός από τα μετάλλια είχαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε όλα τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Σφακιανάκη, Ταραζά και Κεφαλούκου με το χάλκινο μετάλλιο

Αναλυτικά:

Η Γλυκερία Ταραζά στον τελικό του σόλο πήρε το ασημένιο μετάλλιο με 69,5000β., ενώ διακρίθηκε στις φιγούρες παίρνοντας τη 2η θέση (δεν υπάρχουν μετάλλια) με 68,8008β. (συμμετείχαν 271 αθλήτριες).

Στο σόλο η Σοφία Σφακιανάκη ήρθε 13η (60,7921) και η Εύη Κεφαλούκου 16η με 60,7087β. (συμμετοχή 41 αθλητριών).

Μεγάλη διάκριση υπήρξε και στον τελικό του ντουέτο όπου ο σύλλογος με τις Γλυκερία Ταραζά, Εύη Κεφαλούκου και (αναπλ.) Σοφία Σφακιανάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε 48 προγράμματα 67.7333β. Στο ντουέτο η Αλίκη Κεφαλογιάννη με τη Νεφέλη Ρυσσάκη πήραν την 25η θέση με 55,8266 β.

Ο Ωρίωνας ήρθε 6ος στο ομαδικό με 60,9860 βαθμούς με τις Ταραζά, Κεφαλούκου, Σφακιανάκη,  Κεφαλογιάννη, Ρυσσάκη, Φανουράκη Αναστασία, Καλλέργη Ειρήνη και Φανουράκη Ελένη και Ορφανού Σταυρούλα (R) (με συμμετοχή 28 ομαδικών).

Στο Combo ήρθε 7ος με 61,8333β. με εντυπωσιακό πρόγραμμα από τις Φανουράκη Ελένη,  Δακανάλη Κατερίνα,  Ταραζά,  Φανουράκη Αναστασία,  Κεφαλούκου,  Σφακιανάκη,  Καλλέργη Ρυσσάκη, Ορφανού Κεφαλογιάννη και Καπετανακη (R) και Νικολουδάκη Ε. (R) σε συμμετοχή 28 προγραμμάτων).

Επίσης στο ομαδικό οι μικρές Δακανάλη Κατερίνα, Κανάκη Λουκία, Καπετανάκη Μαρίζα Κυριακίδη Ζαχαρένια Νικολουδάκη Ελένη και Νικολουδάκη Πελαγία ήρθαν 23ες με 49,6940 β.

Με τις αγωνιστικές τετράδες επίσης αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι αθλήτριες 1. Μαυροπούλου Ελευθερία, Ορφανού Αλεξάνδρα και Καλαϊτζάκη Κατερίνα (13η θέση) και 2. Κλάδου Παναγιώτα, Ζωάκη Μαρίζα και Δακανάλη Αναστασία (18η θέση).

Το Δ.Σ. του Ωρίωνα τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της ομάδας Ελεάνα Ασκοξυλάκη, Κλεοπάτρα Αγγελίδου και Μαρία Στάικου για τις επιτυχίες τους από αυτές και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες και στο μέλλον!

Στην Εθνική η Γιαλαμά

Η αθλήτρια του Ωρίωνα Κρύστη Γιαλαμά αναχώρησε με τα άλλα κορίτσια της Εθνικής ομάδας για τον Βόλο προκειμένου να προετοιμαστούν για το Comen cup που θα γίνει στη Σεβίλη της Ισπανίας 26-29/7/2018.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει