Μέχρι 28/9 οι πράξεις συναίνεσης για τα προσωπικά δεδομένα

Η ΕΠΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

123

Μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου (αντί τις 31/7) παρατείνεται η προθεσμία που έχουν τα τοπικά σωματεία για να προσκομίσουν στην ΕΠΣΗ τις πράξεις συναίνεσης των ποδοσφαιριστών τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Στην περίπτωση που τα σωματεία δεν προσκομίσουν συμπληρωμένα τα σχετικά έντυπα για όλους τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές τους, δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις θα έχουν μόνο όσοι αποδεχτούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ (π.χ. αν ένα σωματείο έχει 150 εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές και προσκομίσει έντυπα για τους 100, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 100 που συμπλήρωσαν το έντυπο)».

Η ΕΠΣΗ μετά την προσκόμιση των εντύπων, θα δημιουργήσει καταστάσεις με τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές του κάθε σωματείου, που αποδέχθηκαν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και θα τις παραδώσει θεωρημένες στα σωματεία, τα οποία υποχρεούνται να προσκομίζουν τις ως άνω καταστάσεις μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στον διαιτητή πριν από κάθε αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει