Πέντε αστέρια και γαστρονομικές απολαύσεις

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ LEGACY GASTRO SUITES

16.274

Έναν νέο αέρα πολυτέλειας που θα συνυπάρχει με την ποίηση, τη ζωγραφική, τη λογοτεχνία αλλά και τη γαστρονομία, με γεύσεις και εκλεκτά προϊόντα, πολλές φορές δυσεύρετα στην αγορά, φέρνει στο Ηράκλειο το 5άστερο ξενοδοχείο Legacy Gastro Suites της οικογένειας Καραταράκη.

“Ανοίγουμε τον Αύγουστο”

Η μονάδα με τις 12 σουίτες και χώρους με διακοσμητικές επιρροές της αριστοκρατικής αστικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ‘50, θα λειτουργήσει μέσα στον Αύγουστο, όπως είπε στην “Π” ο κ. Λευτέρης Καραταράκης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το Legacy Gastro Suites απευθύνεται σε πελάτες υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων που δείχνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία του κάθε τόπου.

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα Booking, το Legacy Gastro Suites, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με σχεδιασμό εμπνευσμένο από την αστική διακόσμηση της δεκαετίας του 1950. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα και σερβίρει διάφορες αυθεντικές ελληνικές συνταγές που προετοιμάζονται με τοπικά υλικά. Προσφέρει σουίτες με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί αντλώντας έμπνευση από την καλλιτεχνική κληρονομιά του Νίκου Καζαντζάκη, του Βιτσέντζου Κορνάρου και του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου και συνδυάζουν την κλασική διακόσμηση με τις σύγχρονες ανέσεις. Περιλαμβάνουν όλες καθιστικό, επιφάνεια εργασίας και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Στις σουίτες θα βρείτε έναν σταθμό τροφίμων με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, καθώς και επιλογή από ελληνικά κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά.

Γαστρονομική εμπειρία

Στο site του ξενοδοχείου μεταξύ άλλων αναφέρεται:  “Δημιουργήσαμε έναν εμπνευσμένο all-day χώρο συνάντησης για τον κάτοικο της πόλης και τον ταξιδιώτη που επιζητεί αυθεντική ελληνική γαστρονομική εμπειρία. Το μενού μας προφέρει επιλογές τοπικών γεύσεων με εποχικές φρέσκες πρώτες ύλες, ακολουθώντας ξεχωριστές διαχρονικές συνταγές που προάγουν την υγεία και τη γεύση, δηλαδή την ουσία της κρητικής διατροφής.

Παραδοσιακές συνταγές αναπαράγονται με σεβασμό από την ομάδα μας, ενώ επιλέγονται τα πιο εκλεκτά φρέσκα υλικά και προϊόντα της Κρήτης, αυτά που έχουν διαμορφώσει με την πάροδο των ετών τον γαστρονομικό χαρακτήρα του νησιού.

Οι λάτρεις της κρητικής κουζίνας κι όσοι θέλουν να τη γνωρίσουν θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν δοκιμάζοντας τις γεύσεις μας σ’ αυτόν τον ξεχωριστό χώρο στη ιστορική πλατεία Ελευθερίας.  Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να αγοράζουν τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για να πάρουν πίσω στο σπίτι τους. Η γαστρονομική μπουτίκ μας απεικονίζει την έντονη παρουσία της κρητικής παράδοσης και κάθε διακριτικό γνώρισμα της γαστρονομικής μας κουλτούρας.

Η γαστρονομική εμπειρία συνεχίζεται στις σουίτες μας μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτό τον σκοπό έπιπλο, όπου τοποθετήσαμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, γηγενείς ποικιλίες και βραβευμένα κρασιά ελληνικού αμπελώνα, επιλεγμένα ένα προς ένα, ώστε το ταξίδι της γεύσης να συνεχίζεται μέσα από την άνεση του δωματίου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει