“Κλίμα” για συμμετοχή στο τοπικό υπάρχει στο “Ηράκλειο” ΟΑΑ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

244

Με συμμετοχή 20 ατόμων – φίλων του συλλόγου αλλά με δυνατότητα να αυξηθούν στις επόμενες μέρες μέσω επαφών, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση που είχε συγκαλέσει η Διοίκηση του “Ηράκλειο” ΟΑΑ για το μέλλον της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Β’ Εθνική ή τοπικό το δίλημμα της διοίκησης, αλλά αν κρίνουμε από το παράπονο που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος κ. Καλατζής “πέρα από τις θεωρίες και τους στόχους, το βασικό είναι το οικονομικό. Σήμερα όσοι έχουν πληρώσει τον σύλλογο δεν είναι μαζί μας. Δεν μπορούν άλλο. Στην αρχή ξεκινάμε με στόχους και τον Δεκέμβριο ποιοι είναι εδώ για να πληρώσουν; Ελάχιστοι”  και τις απόψεις που εκφράστηκαν τότε το πιθανότερο είναι η ομάδα να κατεβεί στο τοπικό, αφού έτσι θα “τιμωρηθεί” από την ΕΟΚ, μια και έχει δηλώσει συμμετοχή στη Β’.

“Ανάλογα τα χρήματα που υπάρχουν διαλέγεις κατηγορία και συνάμα κοιτάς την ακαδημία” είπε ο Νίκος Τούλης που παρουσίασε πλάνο για όλες τις κατηγορίες και οργανώσεις του συλλόγου.

“Στροφή στα δικά μας παιδιά”, σημείωσε ο Κυριάκος Πετράκης, “να τραβήξουμε χειρόφρενο στα όσα έως τώρα έχουμε κάνει και να κοιτάξουμε τις ακαδημίες” είπε ο Μιχάλης Καλλέργης.

“Tα μικρά παιδιά που αξίζουν πρέπει να παίζουν σε ανταγωνιστικό περιβάλλον” δήλωσε ο Δημήτρης Παττακός.

“H ανδρική ομάδα δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις ένα πλάνο και πρέπει να υπάρχει κορμός από δικά μας παιδιά” είπε ο Γιάννης Στεφανάκης.

Ο Μανώλης Δραμητινός υπερασπίστηκε την άποψη να μείνει  η ομάδα στη Β’ διότι άλλη απόφαση θα είναι πισωγύρισμα. Μαζί του συμφώνησε και ο Ηρακλής Σφακιανάκης προσθέτοντας να βρεθούν απ’ όλη την Κρήτη παίκτες για να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Δελάκης κατέληξε: “Το οικονομικό δεν λύθηκε. Ακούσαμε απόψεις και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες που θα συνεχίσουν οι επαφές θα βγάλουμε ρεαλιστική απόφαση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει