Εργατικό φεστιβάλ στο πάρκο Γεωργιάδη

137

Το 1ο Εργατικό Φεστιβάλ Ηρακλείου θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 6:30 το απόγεμα στο πάρκο Γεωργιάδη με θέμα «Παλεύουμε ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο για την τελική νίκη των λαών». Το φεστιβάλ οργανώνουν το συνδικάτο οικοδόμων, η ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων, το συνδικάτο γάλακτος, τροφίμων και ποτών, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ και το σωματείο εκπαιδευτικών στην ιδιωτική εκπαίδευση Ηρακλείου. «Τα σωματεία μας δίνουν καθημερινά τη μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές ενάντια στην πολιτική που ματώνει το λαό στο εσωτερικό της χώρας, που δημιουργεί στρατιές ανέργων, που εφαρμόζει μισθούς πείνας, που γκρεμίζει ό,τι απέμεινε από την δωρεάν υγεία, παιδεία και πρόνοια. Παλεύουν ενάντια στη «νέα μεταμνημονιακή εποχή», που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση, που χαρίζει κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους και μοιράζει φτώχεια στον λαό.

Ταυτόχρονα, τα σωματεία μας δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πάλη ενάντια στον πόλεμο, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά. Αντιπαλεύουμε την αιτία που τα γεννά, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, το κυνήγι του κέρδους. Αντιπαλεύουμε την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των κομμάτων του κεφαλαίου που υλοποιούν κατά γράμματα τις επιδιώξεις του», τονίζουν.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργήσουν περίπτερα των σωματείων και των μεταναστών. Θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική. Tηλ επικοινωνίας: 6948184318.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει