επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

163

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ανακουφισμένοι μου αναγνώστες. Φοβόσασταν μην προκηρύξει εκλογές ο Αλέξης καλοκαιριάτικα για την αρχή του φθινοπώρου και σας χαλάσει τα μπάνια του λαού, αλλά απ’ ό,τι βλέπω το γλυτώνετε το ατύχημα.

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που κατέθεσαν στη Βουλή οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μ’ εντολή Τσίπρα (κάνει μπαμ) προμηνύει τετραπλές κάλπες (ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, σε Δήμους και Περιφέρειες) τον Μάιο του 2019. Ούτε η Άννα  η «τετραμπίστολη» δεν πυροβολούσε έτσι…

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ο Αλέξης μπλοφάρει και θέλει να μας κοιμίσει και εμάς και την αντιπολίτευση και να πάει στον απόλυτο αιφνιδιασμό για να βρει τον αντίπαλο απροετοίμαστο. Αλλά βλέποντας τα επιτελεία των κομμάτων, αντιλαμβάνομαι ότι έχουν γνώση οι φύλακες.

ΕΞΑΛΛΟΥ ο Αλέξης είναι αντιφατικός. Από τη μια ξεροσταλιάζει σε λονδρέζικη παμπ βλέποντας Μουντιάλ με μια μπίρα στο χέρι σαν… εξαρτημένος οπαδός  και από την άλλη κάνει ότι κυβερνά την Ελλάδα!

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ τον έστειλε τον Βασίλη τον Παπακωνσταντίνου (και όλους μας φυσικά) που στα «χαιρετίσματα» τραγουδούσε: «Εγώ δεν θέλω στη ζωή να κυβερνήσω, θέλω να μείνω οπαδός φανατικός…». Κι όμως ο Αλέξης μπορεί να τα συνδυάσει.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ στραμμένα τα ποδοσφαιρικά φώτα του πλανήτη και ας βρίσκεται στην κορύφωσή του το Μουντιάλ της Ρωσίας. Διότι πολύ απλά στην Μεσσηνία επισφραγίστηκε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό deal του πλανήτη με τη μετεγγραφή του Ρονάλντο από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους.

ΕΝΤΑΞΕΙ όχι ακριβώς στην Καλαμάτα αλλά στο Costa Navarino. Αλλά πώς να βάλεις το υπερπολυτελές ξενοδοχείο σε τίτλο; Εξάλλου μπορείς να πεις τι φρούτα βγάζει το Costa Navarino; Ή να πεις… σαν πας στο Costa Navarino και ρθεις με το καλό… Και το κυριότερο έχει το Costa Navarino Γεωργούντζο;

ΑΝ ΔΕ ΤΟ έκανε το ΚΚΕ, τότε ποιος; Κάποιος έπρεπε να στριμώξει την Έφη Αχτσιόγλου στη Βουλή για το νομοσχέδιο -που έφερε και πέρασε με πολύ άνετη πλειοψηφία- για την αδήλωτη εργασία, που ουσιαστικά απαλλάσσει τους παραβάτες από τα πρόστιμα.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του κόμματος της είπαν το προφανές: «Είσαι υπουργός εργοδοσίας και όχι εργασίας»! Αυτό το λες και ύβρις για μια αριστερή υπουργό. Αλλά ποιος νοιάζεται; Σάματις πρόστιμο θα πληρώσει;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει