Δίνει διέξοδο στους κατοίκους για άθληση

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

145

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, εκπροσώπων φορέων του Κρουσώνα και πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Γυμναστηρίου του Κρουσώνα.

Στον χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ, σε μια έκταση 300 τ.μ., κατασκευάστηκε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γυμναστήριο, με προϋπολογισμό 260.000 ευρώ το οποίο καλύπτει τις ανάγκες άθλησης και εκγύμνασης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Ήδη μάλιστα, οι εγγραφές των κατοίκων ξεπέρασαν τις 100, με το δημοτικό αυτό γυμναστήριο να είναι το δεύτερο που λειτουργεί στον Δήμο Μαλεβιζίου, μετά από αυτό του Γαζίου.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου παρουσίασε στον περιφερειάρχη και το ολοκληρωμένο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, με συνθετικό χλοοτάπητα, περίφραξη και φωτισμό που βρίσκεται μέσα στον χώρο του αθλητικού κέντρου, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, το οποίο κατασκευάστηκε επίσης με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε.

Αμέσως μετά τον αγιασμό, ο κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία και στήριξη τον περιφερειάρχη και τον συνεχάρη και για τα έργα που υλοποιεί σε ολόκληρη την Κρήτη.

Η αίθουσα γυμναστηρίου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου

«Πρόκειται για ένα σύγχρονο γυμναστήριο, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι του Κρουσώνα και όχι μόνο.  Ταυτόχρονα όμως ενισχύει τις αθλητικές υποδομές του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που μας έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν υπερήφανους και όλοι ελπίζουμε να μας ξαναδώσει μεγάλες χαρές στο μέλλον», τόνισε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου.

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς για τη συνεργασία στον προγραμματισμό και υλοποίηση έργων στον Κρουσώνα αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Μαλεβιζίου, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των νέων αθλητικών υποδομών: «Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό, τη νεολαία μας με την δημιουργία υποδομών άθλησης σε όλο το νησί» είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, χειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον Δήμο Μαλεβιζίου για την στήριξη στη δημιουργία του γυμναστηρίου:

«Ο ΠΑΟΚ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη,  τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Βαλτζάκη, καθώς και όλους που συνέβαλαν στον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση αυτού του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου που κοσμεί το γήπεδο μας, καθώς και ολόκληρο τον Κρουσώνα και την ευρύτερη περιοχή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει