Αποχωρούν από τον ΠΟΑ οι διόσκουροι Τριανταφύλλου και Ρουμπάκης

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

157

Χωρίς τους Τάσο Τριανταφύλλου και Μανώλη Ρουμπάκη θα πορευθεί τη νέα σεζόν ο ΠΟΑ, κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Οι διόσκουροι της ομάδας που έχουν συμπληρώσει το 39ο έτος της ηλικίας τους (με διαφορά μόλις 5 ημερών) ενημερώθηκαν χθες από τη νέα διοίκηση του σωματείου, ότι δεν περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η δύσκολη αυτή απόφαση ελήφθη με γνώμονα την αλλαγή φιλοσοφίας των παραγόντων που επιθυμούν να τοποθετήσουν σε τροχιά ανανέωσης το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες στα ταλέντα που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ και τις θυγατρικές του ομάδες.

Τόσο ο Ρουμπάκης, όσο και ο Τριανταφύλλου ξεκίνησαν ως γνωστόν από τα σπλάχνα του ΠΟΑ και μετά τη σημαντική τους διαδρομή στις επαγγελματικές κατηγορίες επέστρεψαν τα τελευταία χρόνια στο Ατσαλένιο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας και δίνοντας το παράδειγμα στους νεότερους.

Η διοίκηση του ΠΟΑ αναμένεται σήμερα να εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την τεράστια προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι άγνωστο ακόμα αν θα κρεμάσουν τα παπούτσια τους…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει