Τα κλειδιά του ΠΟΑ στον Σκύβαλο

Ο ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ

194

Ο Μανώλης Σκύβαλος είναι ο νέος προπονητής του ΠΟΑ, με τους Ατσαλενιώτες να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το συμβούλιο των «πρασίνων» συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας και γύρω στα μεσάνυχτα αποφάσισε να… δώσει τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος στον 36χρονο πρώην τεχνικό της Κ20 του Πλατάνια, ο οποίος επικράτησε στην τελική ευθεία του Γιάννη Κατσούλη.

«Η οικογένεια του ΠΟΑ καλωσορίζει τον κ. Σκύβαλο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Σκύβαλος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας και θα είμαστε δίπλα του για να χτίσουμε μαζί τον νέο ΠΟΑ, με αφετηρία την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019», ανακοίνωσε η διοίκηση του προσφυγικού σωματείου.

Ο κ. Σκύβαλος είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ A’ και εκτός από την Κ20 του Πλατανιά έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες του Ο.Φ. Ιεράπετρας, στον ΑΟΑΝ και στον ΟΦΙ. Μάλιστα προ διετίας, αντιμετώπισε τον ΠΟΑ (ως τεχνικός του ΟΦΙ) στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, όπου επικράτησαν η ομάδα του Ατσαλένιου και η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΟΦΙ, ΑΟΑΝ, Πιερικό, Εθνικό Αστέρα, Αχαρναϊκό, Εθνικό, Αίαντα Σαλαμίνας, Αγία Νάπα και Ονήσιλο Κύπρου.

Μετά το κλείσιμο του θέματος προπονητή, η διοίκηση του ΠΟΑ σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Σκύβαλο, θα επιταχύνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει