Εκστασιασμένοι στον ΟΦΗ με το πάθος του κόσμου

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

224

Ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ είναι χωρίς καμία αμφιβολία η κινητήρια δύναμη της ομάδας και όπως έδειξε στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση, βρίσκεται… σε εκπληκτική φόρμα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Και αν για τους παλιούς, η εικόνα της «καυτής» ατμόσφαιρας στο «Γεντί Κουλέ» το απόγευμα της Δευτέρας ήταν απολύτως αναμενόμενη, για τους αρκετούς νεοφερμένους και δη τους ξένους, αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. «Ένα ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο! Υπομονή, μέχρι το πρώτο σφύριγμα» έγραψε η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της, με μια φωτογραφία με την κατάμεστη εξέδρα από την πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ. Στη συνέχεια, στην ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της ομάδας, η διοίκηση αναφέρεται στην ώθηση που έδωσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα  οι 2000 και πλέον φίλαθλοι:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους φιλάθλους για την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση  της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ.

Ήταν πραγματικά μια εικόνα που έδειξε τη δύναμη του ΟΦΗ και το πόσο έχει λείψει από τη Σούπερ Λίγκα. Έδωσε δύναμη στους παίκτες μας, παλιούς και νέους και ώθηση για την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει με το τεχνικό επιτελείο, ώστε ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί όπως όλοι ονειρευόμαστε στην κατηγορία που ανήκει.

Είναι βέβαιο ότι στο πρωτάθλημα, το γήπεδο μας θα φορέσει τα γιορτινά του και θα χαρίσει στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας την πιο αυθεντική ποδοσφαιρική εικόνα από τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα». Στο μεταξύ, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ και το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, σήμερα θα γίνει προπόνηση μόνο το απόγευμα, αύριο διπλή, την Παρασκευή μόνο απόγευμα και το Σάββατο ξανά διπλή. Την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

Εξάλλου, μετά την επίσημη πρεμιέρα της Δευτέρας στο «Γεντί Κουλέ»  ακολούθησε και το πρώτο επίσημο δείπνο της νέας σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο πρόσφερε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαδάκης στο ξενοδοχείο «Georgia» που διαθέτει στην Αμμουδάρα. Ο Δημήτρης Παπαδάκης που είναι γνωστός φίλος του ΟΦΗ και μέλος της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές, να τους συγχαρεί για την άνοδο και να τους ευχηθεί καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τον κ. Παπαδάκη για την άριστη φιλοξενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει