Αναζητείται φως στα διοικητικά του Ηροδότου

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

143

Το θολό τοπίο που επικρατεί στα διοικητικά του Ηροδότου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό σήμερα, μέσα από τη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα διεξαχθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας Αλικαρνασσού (7 μ.μ.), δίπλα από τα γραφεία της ομάδας. Αυτό που φυσικά έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το αν θα εμφανιστεί επίσημη πρόταση για την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ που πρόκειται να συγκροτηθεί.

Πάνω σε αυτό θα τοποθετηθεί ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Σωκιανός που έχει επιδοθεί σε ένα…σαφάρι αναζήτησης επενδυτή, μετά το «ναυάγιο» με τον κ. Παπαδάκη.

Όπως έχουμε γράψει, στον Ηρόδοτο έχουν κάνει επαφές με αρκετούς επιχειρηματίες του Ηρακλείου και ελπίζουν πως θα βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή διαδικασία, αρχικά θα γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός των δύο τελευταίων χρήσεων.  Τα υπόλοιπα θέματα είναι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., η μετατροπή σε ΠΑΕ του ερασιτεχνικού τμήματος και η σύσταση προσωρινής επιτροπής που θα «τρέξει» τα ζητήματα της ομάδας. Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο φυσικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει