ΟΦΗ: “Καυτή” ατμόσφαιρα στην πρώτη

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ «ΚΑΥΤΗ» ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

256

Γεύση από τα… προσεχώς πήραν χθες οι παίκτες του ΟΦΗ στην επίσημη πρεμιέρα ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη έγινε σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πάνω από 1.500 φίλοι της ομάδας οι οποίοι αποθέωσαν τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την ενίσχυση της ομάδας όσο και για την οργάνωση, η οποία όπως είπε έχει βελτιωθεί.

«Για μας είναι πολύ σημαντική περίοδος αυτή για να χτίσουμε την ομάδα. Ήρθαν αξιόλογοι παίκτες και με αυτούς που έμειναν θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Είστε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις;

«Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ικανοποιημένος όταν έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ. Μένουν ακόμα 2-3 κινήσεις. Το ζητούμενο είναι για μένα ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα στην οργάνωση, χαίρομαι για αυτά που έχουν γίνει στο ΒΑΚ. Έχουμε αξιόλογους προπονητές στα τμήματα υποδομής και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τις Ακαδημίες»

Το όραμα για τον ΟΦΗ;

«Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικάμε. Αυτή είναι η κουλτούρα της ομάδας. Το είδαμε πέρυσι, ελπίζω να το δούμε και φέτος. Είναι σημαντικό ότι έχει μείνει ένας μεγάλος αριθμός παικτών από πέρυσι που ξέρει την νοοτροπία της ομάδας και ελπίζω ότι οι νέοι θα μπουν γρήγορα στο κλίμα».

Ο στόχος της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα;

«Η σταθεροποίηση και η οργάνωση. Έχουμε κάνει βήματα και πρέπει να δουλέψουμε και με τις Ακαδημίες για να βγάζουμε κάποια στιγμή τους δικούς μας παίκτες».

Οι τελευταίες μεταγραφές πότε θα γίνουν;

«Καλό θα ήταν πριν φύγουμε για το Καρπενήσι, αλλά δεν θα βιαστούμε. Θα προσέξουμε αν και είμαστε μέσα στο μπάτζετ και ξέρουμε πού βαδίζουμε. Παρακολουθούμε και το θέμα της αναδιάρθρωσης, αν αλλάξει κάτι ίσως να αλλάξουμε και μεις ορισμένες σκέψεις. Το σημαντικό είναι ότι ξέρουμε τι θέλουμε και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο».

Αλετράς: «Κοιτάμε την ουσία…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας:

«Κάναμε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού στις μεταγραφές. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και να δουλεύουμε. Το όπλο μας θα είναι η ομοιογένεια. Κοιτάμε την ουσία κι όχι να παίρνουμε ονόματα. Για την αναδιάρθρωση θα μπορούμε να πούμε περισσότερα από την Τετάρτη, ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο».

Καζανάκης: «Χρονιά παραμονής»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης έθεσε ως στόχο την παραμονή.

«Το μέλημα της διοίκησης είναι το δέσιιμο της ομάδας. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές αλλά και τα έργα στα γήπεδα. Θα γίνουν κι άλλα στο γήπεδό μας όπως τοποθέτηση πίνακα, βελτίωση εγκαταστάσεων. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Ο στόχος μας για φέτος πρέπει να είναι η παραμονή. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πέσουν 2, 4 ή 6 ομάδες. Η πρώτη χρονιά πρέπει να είναι χρονιά παραμονής και μετά να σχεδιάσουμε για τα επόμενα χρόνια».

Οι παίκτες

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δήλωσαν:

Πλατέλλας: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο ΟΦΗ έλειπε από τη Σούπερ Λίγκα. Εγώ θέλω να κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής και να βοηθήσω την ομάδα για να φανώ κι εγώ».

Δεληγιαννίδης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή να έρθω στον ΟΦΗ και θα φοράω πάλι ασπρόμαυρα. Στόχος μας να μείνει για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα από την οποία έλειπε πολύ».

Κοροβέσης: «Ήμουν στην Κρήτη αλλά τώρα ήρθα σε μια ομάδα με μεγαλύτερη ιστορία. Ήθελα πολύ να έρθω και νιώθω ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα δώσουμε το 100% για τη φανέλα, τον κόσμο και τους εαυτούς μας».

Κυριακίδης: «Είναι μια νέα ομάδα και μια νέα αρχή για μένα. Ελπίζω να έχω και στον ΟΦΗ μια καλή συνεργασία όπως και στον Ηρακλή με τον Νίκο Παπαδόπουλο».

Σωτηρίου: «Είναι τιμή μου που είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Στόχος μας να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος».

Στελεχώθηκαν τα τμήματα υποδομής

ΠΑΤΕΜΤΖΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ Κ-20, Κ-17 ΚΑΙ Κ-15 ΤΟΥ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε χθες  τους προπονητές για τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 που θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ. Εκτός του Μανόλη Πατεμτζή που θα είναι τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ και προπονητής της Κ-20, οι άλλοι δυο προπονητές θα είναι ο Αντώνης Αποστολάκης στην Κ-17 και ο Ζαχαρίας Νοικουράκης στην Κ-15. Γενικός αρχηγός στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ θα είναι ο Κώστας Σταυρακάκης.

Αναλυτικά:

Τεχνικός διευθυντής τμημάτων υποδομής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Μανόλης Πατεμτζής.

Γενικός Αρχηγός τμημάτων υποδομής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Κώστας Σταυρακάκης.

ΟΜΑΔΑ Κ20

Προπονητής: Μανόλης Πατεμτζής.

Βοηθός προπονητή: Κυριάκος Πετράς.

Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιώργος Χατζιμηνάς.

ΟΜΑΔΑ Κ17

Προπονητής: Αντώνης Αποστολάκης.

Βοηθός προπονητή: Μανόλης Kαργιωτάκης.

ΟΜΑΔΑ Κ15

Προπονητής: Ζαχαρίας Νοικοκυράκης.

Βοηθοί προπονητές: Βασίλης Πρινάρης, Μανόλης Δερμιτζάκης.

ΝΑΣΤΟΣ: “Ο ΟΦΗ έχει μάθει στα δύσκολα”

Έναν Ολλανδό ποδοσφαιριστή (φωτό) δοκιμάζει από χθες ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο παίκτης που δοκιμάζεται είναι 22 χρόνων και αγωνίζεται ως εξάρι και οκτάρι. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά για τον παίκτη που θα μείνει για λίγες μέρες για να τον δει ο Παπαδόπουλος και να αποφασίσει.

Ενθουσιασμός υπήρχε στη χθεσινή πρώτη. Μετά από τρία χρόνια ο ΟΦΗ επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα και ο κόσμος έδειξε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του για την ομάδα.

Πέρα από τους νέους, δηλώσεις εκ μέρους της παλιάς φρουράς έκανε ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος δήλωσε: «Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, όλη η Κρήτη είναι χαρούμενη. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη. Σημαντικό ότι ο προπονητής κράτησε τον κορμό της ομάδας και μαζί με τις προσθήκες πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή. Οδηγός μας πρέπει να είναι αυτό που είχαμε πέρυσι, η ‘’οικογένεια’’, οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, στα εύκολα και στα δύσκολα.  Η χρονιά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει τραυματισμούς, να υπάρχει υγεία στο τιμ, σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες.  Ο ΟΦΗ είναι μαθημένος στις δυσκολίες, θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά θα κυλήσει πιο ομαλά από ό,τι πέρυσι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει