επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

168

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ελπίζω τα κέφια σας να είναι καλά! Το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά σας, οι παραλίες σάς περιμένουν, σχετική ηρεμία επικρατεί στη ζωή σας και σχετική ησυχία γύρω σας. Αν είχαμε και λεφτά, ποιος μας έπιανε; Μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ να ήσασταν στη θέση του Τσακαλώτου και του Χουλιαράκη και να έπρεπε να περάσετε τον Ατλαντικό, να πάτε στις ΗΠΑ και να βρείτε επενδυτές. Μακριά από εσάς τέτοια βάρβαρα σπορ…

ΤΕΤΟΙΟ σπορ, βάρβαρο, αποδεικνύεται και το Brexit. Ο αρμόδιος υπουργός κ. Ντέιβις παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος για την πολιτική της Τερέζα Μέι, που κατά τον ίδιο δεν ευνοεί τις διαπραγματευτικές σχέσεις με τις Βρυξέλλες.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν τον είχε ενημερώσει κάποιος ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να είναι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

ΧΟΡΤΑΤΟΣ πάντως πρέπει να ήταν ο καρχαρίας που βγήκε κυριακάτικα στην παραλία της Άπτερα, καθώς δεν έδειξε καμία επιθετική διάθεση στους λουόμενους, που -η αλήθεια είναι- σάστισαν στη θέα του. Πώς να βγήκε άραγε στα ρηχά ο ωκεάνιος λευκοπτέρυγος;

ΚΑΝΟΥΝ φασαρία στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του σουλτάνου Ερντογάν. Όταν όμως ιδιωτικό ΙΕΚ της Τουρκίας τιμούσε τον Τσίπρα για τις δυνατότητες του στην οικονομία (!) όλα ήταν καλά και φυσιολογικά.

ΠΛΑΚΩΣΑΝ και οι μουντιαλικοί άσοι (Ρονάλντο, Εζίλ κ.ά.) στην Ελλάδα και η χώρα μας διαφημίζεται χωρίς κόστος στα πέρατα της γης. Καλό ήταν αυτό γιατί μέχρι τώρα η διαφήμιση ήταν μονότονη: μπούστο, οπίσθια, στήθος -διάσημων σε κάθε περίπτωση- και στο βάθος κάποιο ελληνικό νησί!

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ και τον Φίλη καλοκαιριάτικα να σου ζαλίζει τον έρωτα και να σου λέει ότι όσοι πάνε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι τραμπούκοι και παρακρατικοί. Σκέτη παραπληροφόρηση ο Νίκος…

Η ΣΟΦΙΑ Σακοράφα έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετανιώνει πικρά που στήριξε τον Αλέξη. Ο οποίος Αλέξης, κατά την ίδια, χρησιμοποίησε κάθε αθέμιτο μέσο για να παραμείνει στην εξουσία. Η Σοφία δεν έχει καθόλου… σοφία, όταν υποτιμά τη νοημοσύνη μας, θέλοντας να μας πείσει ότι η ίδια δεν ήταν μέρος στο ίδιο παιχνίδι. Ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μη σου μένει.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει