Ψάχνεται στο εξωτερικό μετά το «όχι» του Παπαδάκη

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ... ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ • ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ

241

Σε άλλες λύσεις στρέφεται ο Ηρόδοτος για την επόμενη μέρα στην Β’ Εθνική μετά το οριστικό τέλος στην υπόθεση Αντώνη Παπαδάκη.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ενώ είχε δείξει ενδιαφέρον για τα διοικητικά του Ηροδότου, τελικά για δικούς του προσωπικούς λόγους έκανε πίσω και έτσι η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αναζητά άλλο τιμονιέρη για το σκάφος της.

Αναφερόμενος στην απόφαση του ο κ. Παπαδάκης δήλωσε στο prismasport:

“Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο, με έχει ωθήσει σε μία σειρά χορηγιών σε διάφορα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σωματεία του Ηρακλείου. Οταν, όμως, αυτό από μία μερίδα φιλάθλων μεταφράζεται σε ανταγωνισμό ή φανατικού τύπου συναισθήματα και πράξεις, το μόνο που καταφέρνουν, να με απωθούν και λειτουργούν ανασταλτικά στην εμπλοκή μου σε οποιαδήποτε επένδυση. Θα συνεχίσω, όμως, να είμαι αρωγός σε κάθε φιλότιμη και φίλαθλη προσπάθεια, έχοντας πάντα στόχο την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι”.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός έχει έρθει σε επαφή τόσο με Ηρακλειώτες επιχειρηματίες όσο και με ένα ξένο που ζει μόνιμα στο εξωτερικό και διαπραγματεύεται την συμμετοχή τους στο νέο μετοχικό σχήμα. Μάλιστα σε περίπου δέκα μέρες ο κ. Σωκιανός αναμένεται να έχει μια καθοριστική συνάντηση για το θέμα αυτό στην Αθήνα με τον υποψήφιο επενδυτή.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 11 Ιουλίου στις 5μμ στο Πολύκεντρο Νεολαίας της Νέας Αλικαρνασσού, δίπλα στα γραφεία της ομάδας. Μεταξύ των θεμάτων είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, η εκλογή νέου Δ.Σ, η μετατροπή του τμήματος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών σε ΠΑΕ και η σύσταση προσωρινής επιτροπής που θα τρέξει τα θέματα της ομάδας.

Σήμερα, στο μεταξύ, αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανόδου με την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για το παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει