Mια ξεχωριστή βραδιά στο εστιατόριο ΚΥΜΑΤΑ

249

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο εστιατόριο Kymata, στη Χερσόνησο, παρουσιάστηκαν από το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ 3 κορυφαία κρασιά ECOSYSTEM και το επιδόρπιο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ.

Τα φροντισμένα και πάντα νόστιμα πιάτα από τα Kymata έδεσαν με τα κρασιά του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΦΑ και πρόσφεραν στον κόσμο μια υπέροχη οινογαστρονομική εμπειρία.

Το μενού κατά τη βραδιά γευσιγνωσίας περιελάμβανε τα εξής πιάτα:

– Ελληνική βιολογική σαλάτα με το CHARDONNAY Ecosystem.

– Black ANGUS CARPACCIO και ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ με το SAUVIGNON BLANC FUME Ecosystem.

– Μοσχαράκι Νάξου κοκκινιστό με risoni pasta με το ξινόμαυρο RESERVE Ecosystem.

– Κανταϊφι εκμέκ με παγωτό Kayak με το AΛΦΑ ΩΜΕΓΑ (Gewurtztraminer Μαλαγουζιά).

Τα κρασιά ήταν ευγενική χορηγία του κτήματος ΑΛΦΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει