Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Στο νήμα πρόεδρος ο Λεουτσάκος

168

Με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να κερδίζει στο νήμα τον έτερο υποψήφιο Άρη Λυχναρά πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές στην Β` Εθνική. Δικαίωμα ψήφου είχαν 13 ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ. Ο Λεωνίδας Θωμαΐδης, βέβαια, κατέστησε σαφές ότι θα απέχει από τη διαδικασία και εν τέλει ψήφισαν 13. Ο Ηρακλής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, γιατί δεν έχει γίνει ΠΑΕ, ενώ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου λόγω  εκκρεμοδικιών Αήττητος Σπάτων, Ηρόδοτος.

Με άλλα λόγια, ψήφο έδωσαν οι Παναχαϊκή, Απόλλων Πόντου, Καραϊσκάκης, Πλατανιάς, Εργοτέλης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Σπάρτη, Αιγινιακός, Κέρκυρα, Βόλος και Απόλλων Λάρισας.

Υποψήφιοι ήταν ο νυν πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΧ Κισσαμικός, Άρης Λυχναράς. Ενα από τα ψηφοδέλτια ήταν άκυρο γιατί βρέθηκε σκισμένο, ενώ είχε πάνω το όνομα του Άρη Λυχναρά. Παρά τις αντιρρήσεις του τελευταίου, η εφορευτική επιτροπή με ψήφους 2-1 το έκρινε άκυρο. Έγκυρο έκρινε ότι ήταν ο Οταπασίδης (Δόξα Δράμας) και άκυρο οι Χατζηιωάννου (Απόλλων Πόντου), Μπακαλάρος (Παναχαϊκή).

Με ψήφους 6-5 ο Λεουτσάκος αναδείχθηκε εκ νέου πρόεδρος. Το ένα από τα ψηφοδέλτια ήταν λευκό. Ο Άρης Λυχναράς θα κατέθετε ένσταση, εξαιτίας του σκισμένου ψηφοδελτίου που έφερε επάνω το όνομά του.

Νωρίτερα επικυρώθηκε η βαθμολογία και εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει