ΤΟΠΙΚΟ

127

Ο Μάριος Σηφάκης θα είναι ο προπονητής του Ανθεστίωνα. Ο  πρώην προπονητής του Λίντο πιάνει άμεσα δουλειά έχοντας  κοινή φιλοσοφία και η ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση. Ο Σηφάκης  που είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ και γυμναστής με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο έχει εργαστεί στις ομάδες υποδομής του Λίντο, στη Δόξα Ηρακλείου και στην πρώτη ομάδα του Λίντο.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Δρακούλης. Μετά από μια καλή  χρονιά με τη φανέλα της Μινωικής, όπου είχε 38 εμφανίσεις και 12 γκολ, ο Δρακούλης μετακομίζει στον Κρουσώνα και θα τον βοηθήσει για την επόμενη χρονιά.

Λαϊκή βραδιά πραγματοποιεί η Μινωική, με τον Στράτο Κούμπα και τον Γιώργο Καρέλη. Η διοίκηση του σωματείου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η Μινωική τη φετινή χρονιά και να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ. Η είσοδος είναι 5 ευρώ και για τα μικρά παιδιά ελεύθερη. Η χοροεσπερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου, στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Η Δαμάστα συνεχίζει με πατημένο το γκάζι… στις μεταγραφές.  Τελευταίο χρονικά απόκτημα  ο Μιχάλης Μανουσάκης. Ο 23χρονος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και έχει παίξει σε Λίντο,  Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και Ηρακλή Νεροκούρου στα Χανιά. Με τη Δαμάστα θα αγωνίζεται και ο 27χρονος επιθετικός Μιχάλης Φραγκιαδάκης που πέρυσι αγωνιζόταν στη Γαρίπα.

Για μια ακόμα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ρούβα ο Πρίφτης. Ο 23χρονος παίκτης είχε μια καλή χρονιά πέρυσι σημειώνοντας και 2 γκολ.

Στον πάγκο της Γαρίπας θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Σπύρος Ξυπάκης. Ο πρώην προπονητής του Ινίου, μετά από επαφές  που είχε με τη διοίκηση του σωματείου, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να βαδίσουν μαζί την επόμενη χρονιά. Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη, στη Γαρίπα ακολουθούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει