5 αστέρια, 50 χρόνια και το Atlantis συνεχίζει…

720

Με τον πλέον λαμπρό τρόπο η οικογένεια της AQUILA γιόρτασε τον μισό αιώνα ζωής του ξενοδοχείου Atlantis. Μια ξεχωριστή και μοναδική γιορτή που κράτησε 50 μέρες όσα και τα χρόνια της ζωής του.

Η αυλαία των 50 εορταστικών ημερών έπεσε την Παρασκευή 29/6 με ένα ιδιαίτερο party που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «ΥΓΕΙΑΣ», το οποίο λίγες μέρες πριν οι άνθρωποι της εταιρείας και του ξενοδοχείου είχαν καλλωπίσει, δενδροφυτεύσει και φροντίσει ώστε να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που όλοι ξέρουμε.

Η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων έπεσε στο όμορο με το ξενοδοχείο πάρκο Υγείας

Οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους της 5ης κατά σειράς εορταστικής εκδήλωσης ήταν πολλές και ξεκίνησαν νωρίς με την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων των δεκαετιών ΄60, ΄70 και ΄80 από τη συλλογή του Μιχάλη Ρασιδάκη αλλά και της ιδιοκτησίας του ομίλου Aquila Hotels & Resorts. Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce και Cadillac αλλά και κάποια μικρότερα σε μέγεθος μα συνάμα πανέμορφα, κέρδισαν τα φλας και τον θαυμασμό των καλεσμένων.

Και έκθεση κλασικών αυτοκινήτων από προηγούμενες δεκαετίες στον εορτασμό για τα 50 χρόνια Atlantis

Η αυλαία της όμορφης βραδιάς άνοιξε με την εντυπωσιακή είσοδο των τυμπανιστών BATALA CRETA και συνεχίστηκε με πολύ ελληνική και ξένη μουσική των περασμένων δεκαετιών από την υπέροχη φωνή και την μπάντα της Ματθαίας Σπιταδάκη. Τη βραδιά έντυσαν ακόμη shows διαφόρων καλλιτεχνών.

Μεταμφιεσμένα κορίτσια λικνίστηκαν στους καλοκαιρινούς ρυθμούς της όμορφης βραδιάς

Το 5 αστέρων  Atlantis Hotel με υπερηφάνεια πανηγύρισε  τα 50 χρυσά χρόνια του.

Ο εορτασμός των 50 ημερών αποτέλεσε σημαντική υποχρέωση για όλους τους ανθρώπους της AQUILA HOTELS & RESORTS απέναντι στο παρελθόν και την ιστορία ενός τόσο εμβληματικού ξενοδοχείου. Τελικά, το όραμά τους είναι η παρακαταθήκη αυτών των 5 χρυσών δεκαετιών, που συνοψίζονται στις 5 ακόλουθες λέξεις: Ιστορία – Τουρισμός – Φιλοξενία – Πολιτισμός-Όραμα.

Αλλο χρώμα στη γιορτή έδωσαν οι τυμπανιστές Batala Creta

Σήμερα, στην αυγή της δεύτερης πεντηκονταετίας του, το Atlantis είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση και οραματίζεται μαζί σας το αύριο και τον ρόλο του μέσα στην πόλη, τον τουρισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από την κρητική φιλοξενία.

Η οικογένεια της AQUILA δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα που σηματοδοτεί τη δεύτερη περίοδο της δημιουργικής της ωριμότητας, για τα επόμενα 50 χρόνια.

Ο εορτασμός είχε και συναυλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει