Προσθέτει εμπειρία στο κέντρο ο Γιούχτας

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΤΣΟΥ

128

Στην 4η κατά σειρά μεταγραφή του προχώρησε χθες ο Γιούχτας με την απόκτηση του Σωτήρη Τσάτσου. Ο 39χρονος μέσος (γεννηθείς στις 15/12/1978) αποτελεί επιλογή του Μηνά Πίτσου και αποκτήθηκε για να δώσει εμπειρία από την πολυετή παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα.

Ο παλιός  δεξιός χαφ του Αιγάλεω, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος για τρίτη στη σειρά σεζόν με τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου, κατάφερε να αγωνιστεί και στα 22 παιχνίδια του  5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής όπου και συμμετείχαν οι «κοκκινόμαυροι» της Μεσσηνίας.

Ενδεικτικό του κατορθώματος αυτού το οποίο αποτελεί κάτι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα είναι το ότι με τις συμμετοχές του αυτές κατάφερε να φτάσει συνολικά στην καριέρα του τις 501 σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Ο Ναουσαίος ποδοσφαιριστής  εκτός από τη φανέλα του «Σίτι» έχει φορέσει στην καριέρα του φανέλες σημαντικών ομάδων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλλων Καλαμαριάς, η Βέροια και η Καλαμάτα. Παρά την ηλικία του, κατάφερε να αποτελέσει έναν από τους διακριθέντες της ομάδας του Πύλου, στην προσπάθεια που αυτή έκανε για να παραμείνει στην κατηγορία. Το ότι έκανε μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς ήταν ο βασικός λόγος που έκανε τον Μηνά Πίτσο χωρίς δισταγμό να καταλήξει σε αυτή την επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Ο Τσάτσος αγωνίστηκε δυο φορές στο παρελθόν στην Κρήτη και τις δυο με τα Χανιά το 2011 και το 2013.

Ο Γιούχτας έχει ήδη αποκτήσει τέσσερις παίκτες (Ραπτάκης, Σακλαμάκης, Ηλιόπουλος, Τσάτσος) και στοχεύει σε τουλάχιστον πέντε μεταγραφές ακόμα. Θέλει τρεις αμυντικούς (ένα στόπερ και δυο ακραίους), ένα εξάρι και έναν επιθετικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει