επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

158

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Θερμό πάντως,  θα είναι, σας το υπογράφω. Οπότε… βουρ στις παραλίες, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

ΑΝ ΕΙΧΕ χιούμορ το νιόπαντρο ζευγάρι που εγκατέλειψε άρον άρον, για να σωθεί, το φλεγόμενο αυτοκίνητό του έξω από την Αγία Βαρβάρα, θα έλεγε… τι να κάνουμε που ο έρωτας μας είναι φλογερός!

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι ότι ο γαμπρός και η νύφη βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο που είχε πιάσει φωτιά και μακάρι στον συζυγικό βίο που μόλις ξεκινούν να ξεπερνούν με την ίδια ευκολία όποια φωτιά ανάβει στον δρόμο τους.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πάντως είναι ο καλύτερος. Το πολιτικό σύμπαν έχει πάρει φωτιά, το Μαξίμου φλέγεται και αυτός… μουντιαλίζεται;

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ της έναρξης των κοινών δηλώσεων στην τετραμερή των Βαλκανίων, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, έπιασε κουβέντα με τους δημοσιογράφους για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα προέβλεψε ότι το τρόπαιο θα πάρει η Ουρουγουάη, ενώ δήλωσε ότι τον απογοήτευσε η Αργεντινή. Είναι και μπαλάτος ο Αλέξης.

…ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο. Σαν σήμερα 6 Ιουλίου, πριν από 3 χρόνια, κάπου στα ξημερώματα, έκανε τη θεαματικότερη ανάποδη περιστροφή στα χρονικά του κλασικού αθλητισμού, μετατρέποντας το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ»!

ΗΤΑΝ ΔΕ τόσο εντυπωσιακή αυτή η περιστροφή, που χωρίς και ο ίδιος να το γνωρίζει καθιέρωσε τον νεολογισμό της «kolotoumpas» στη διεθνή πολιτική φρασεολογία.

ΦΩΤΙΕΣ θ’ άναβε ο ανεξαρτητοποιημένος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, στην περίπτωση που επέμεινε να διατηρήσει τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής. Μετά τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε σε συνδυασμό και με τις συνέπειες που θα είχε, αποφάσισε να παραιτηθεί και θα το πράξει τη Δευτέρα.

Η ΕΙΔΗΣΗ πέρασε στα ψιλά και κακώς… Στη λαχαναγορά του Ρέντη κατασχέθηκαν ως ακατάλληλες 3,5 τόνοι ντομάτες. Γιατί κάτι μου λέει ότι κάποιοι θα… πάρουν με τις ντομάτες κάποιους άλλους που τις έχουν και δουλεμένες, όπως λένε στο χωριό μου;

ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ γύρω από την επικείμενη περικοπή των συντάξεων, βάσει των αποφάσεων που έχει ψηφίσει η Βουλή. Ο Μοσκοβισί αφήνει ένα παραθυράκι να μην πειραχτούν, ο Σεντένο λέει ότι αυτό θα είναι πισωγύρισμα, ο Κυριάκος λέει στους εταίρους να μην χαριστούν στον Τσίπρα και η Φώφη καταθέτει πρόταση νόμου για ακύρωση των μειώσεων που έχουν αποφασιστεί. Πώς το έλεγε ο Ηλιόπουλος; Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει