Στο Ευρωπαϊκό οι Ηρακλειώτισσες Δανδουλάκη, Καρλάφτη

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3Χ3 ΜΠΑΣΚΕΤ

129

Τα Χανιά αποτελούν τον τελευταίο σταθμό για τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, στην καλοκαιρινή τους περιοδεία για τα τουρνουά 3ΟΝ3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”.

Στην Κρήτη  θα μπει ο επίλογος λοιπόν των εφετινών τουρνουά, τα οποία εχουν σημαδευτεί μέχρι στιγμής απο απόλυτη επιτυχία.

Στο πάρκο των Αγίων Αποστολών όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου, θα βρεθούν και πολλοί διεθνείς, με τους συμμετέχοντες να εχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στα Χανιά, είναι οι διεθνείς Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, καθώς και οι Παρης Μαραγκός, Νίκος Βούλγαρης, Νώντας Παπαντωνίου, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιάννης Κουζελογλου και φυσικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος θα έχει και το ρόλο του οικοδεσπότη.

Στο τουρνουά θα βρεθεί και ο Χανιώτης προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες.

Με την “ερυθρόλευκη” φανέλα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης καθώς συμφώνησε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Οι Ηρακλειώτισσες αθλήτριες Μαρία Δανδουλάκη (Σπόρτιγκ) και η Ρένα Καρλάφτη (Πρωτέας Β) συμπεριλήφθηκαν στην Εθνική νέων γυναικών και θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό (Β’ κατηγορίας) πρωτάθλημα που θα γίνει 7-15 Ιουλίου στην Οράντεα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει