ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μετάθεση της Γ.Σ. για Τετάρτη 11 Ιουλίου

134

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες στον Ηρόδοτο ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που είναι κρίσιμη για την επόμενη μέρα της ομάδας η οποία πήρε μερικές μέρες μετάθεση.

Είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για τον Ηρόδοτο ο Αντώνης Παπαδάκης, η πλευρά του οποίου προχώρησε σε έλεγχο όλων των στοιχείων που αφορούν τον σύλλογο και είχε εκφράσει την ικανοποίηση του και την πρόθεση του να βοηθήσει μέσω της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Οι δυο πλευρές είναι σε συνεχείς επαφές με τον κ. Παπαδάκη να έχει ζητήσει μια μικρή διορία μέχρι να δώσει την οριστική του απάντηση στον πρόεδρο της ομάδας κ. Σωκιανό.

Στον Ηρόδοτο έχουν κάνει επαφές και με άλλους επιχειρηματίες του Ηρακλείου και ελπίζουν πως θα βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα. Μάλιστα χθες αποφασίστηκε η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και μετάθεση της για την επόμενη εβδομάδα για να δοθεί χρόνος ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιο θα είναι το τοπίο στον σύλλογο την επόμενη μέρα στην Β` Εθνική.

Η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για αύριο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει