επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

144

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλές βουτιές! Ο υδράργυρος θα κρατηθεί σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Ο ΑΣΤΑΤΟΣ Ιούνιος απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Και τώρα, εκ του ασφαλούς, μπορούμε να πούμε ότι δεν πέρασε καμία ημέρα του που να μην πέσουν κεραυνοί στην Ελλάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου!

ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ σαν άλλος Δίας συνεχίζει να ρίχνει ο Πάνος Καμμένος, που νομίζει ότι είναι ο Ζευς, αλλά φευ…

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Άμυνας επανέλαβε χθες ότι η συμφωνία για τα Σκόπια δεν πρόκειται να έρθει στην ελληνική Βουλή σε χρόνο μικρότερο των δύο ετών, για να επιβεβαιώσει ότι δεν θ’ αναγκαστεί να υλοποιήσει τις απειλές και τους εκβιασμούς του. Κάνει, ράνει, αλλά στο τέλος τσάμπα μάγκας!

ΤΖΑΜΠΑ μάγκας και η Φώφη Γεννηματά! Οι ΑΝΕΛ, είπε, αμφισβητούν τον Τσίπρα, αφού δεν αναγνωρίζουν την υπογραφή του (στη συμφωνία των Πρεσπών). «Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με» θα μπορούσε να της απαντήσει ο Αλέξης, καθώς από τις πολλές αμφισβητήσεις των δικών της σε λίγο θα μείνει μόνη στο ΚΙΝ.ΑΛ.

ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ο Μοσκοβισί άφησε ανοικτό παράθυρο για τη σωτηρία των συντάξεων (μη περικοπή) και την άλλη ο Μάριο Σεντένο του Eurogroup το έκλεισε με δύναμη… Αναμένω ότι η χώρα σας δεν θα παρεκκλίνει των δεσμεύσεών της» είπε παράλληλα με τον… πάγο που έβαλε στο ζήτημα.

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόστισε στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ. Κι ύστερα με ψέγεται που λέω και ξαναλέω… ακριβή μου Αριστερά!

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ντύνονται, λέει,  τουρίστες και πάνε στα Airbnb για να βεβαιώσουν παραβάσεις. Παλιό το κόλπο και ολίγον φθηνό.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ γενικά οι φοροελεγκτές… τρώνε ξύλο, το Υπουργείο Οικονομικών λαμβάνει μέτρα. Μεταξύ αυτών και η διάταξη που ετοιμάζει για τη μετατροπή της επίθεσης σε εφοριακό σε ιδιώνυμο αδίκημα. Τι σημαίνει αυτό για τους παραβάτες; Αυτεπάγγελτα στο Αυτόφωρο, συνοπτικές διαδικασίες και αυστηρότερες ποινές. Παρεμπιπτόντως, η κουκούλα δεν είναι πια ιδιώνυμο αδίκημα.

ΗΘΕΛΕ δηλαδή και επιστημονική τεκμηρίωση το γεγονός ότι οι πλούσιοι είναι πιο… σφιχτοί από τους μη προνομιούχους; Αυτές οι παραδοχές είναι εύκολες και κυρίως ανέξοδες.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει