Καλοκαίρι στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

178

Στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης ξεκινά άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική  “Άμα βραδιάσει”, σήμερα  Τετάρτη  στις 9 το βράδυ,   με την εμφάνιση του μουσικού σχήματος Bubble Wrap.

Το Bubble Wrap trio απαρτίζεται από τους μουσικούς Μιχάλη Αυλωνίτη (ηλεκτρικό μπάσο), Νικόλα Χριστόπουλο (τύμπανα) και Δημήτρη Νεονάκη (ηλεκτρική κιθάρα). Ο jazz αυτοσχεδιασμός, η ενέργεια των Blues και ο ηλεκτρικός ήχος της rock αποτελούν τα κεντρικά στοιχεία του μουσικού τους μείγματος, που κινείται ανάμεσα σε πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος και κλασικά κομμάτια της αμερικάνικης blues/jazz σκηνής.

Σήμερα το  βράδυ   το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 20:00  έως τις 23:00. Στο διάστημα αυτό, με το γενικό εισιτήριο των 5 ευρώ, οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να παρακολουθήσουν το live στον κήπο και να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις του.

Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Ι.Μ.Κ. Το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρείας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες νέων σχεδιαστών θα είναι, επίσης, σε λειτουργία.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Η είσοδος στα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει