Γαλάζια σημαία για 27η χρονιά!

370

Ο όμιλος Cyan Group of hotels βραβεύτηκε με τη “γαλάζια σημαία”, που αποτελεί πανευρωπαϊκό σύμβολο ποιότητας, για όλα τα ξενοδοχεία του και συγκεκριμένα για τα Apollonia Beach Resort & Spa, Santa Marina Beach και Sitia Beach City Resort & Spa.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το  Apollonia Beach Resort & Spa  βραβεύτηκε με τη γαλάζια σημαία για 27η συνεχή χρονιά.

Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου έγιναν εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία του ομίλου μας με συμμετοχή των πελατών και τοπικών νηπιαγωγείων, με σκοπό τη μύηση των μικρών παιδιών στην ανάγκη  προστασίας του περιβάλλοντος και των θαλασσών, αλλά και στη σημασία τους στην ποιότητα ζωής μας.

Επίσης, τοπικοί φορείς πλαισίωσαν τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Μαμουλάκη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Η τελετή βράβευσης της παραλίας πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστό τρόπο! Η «γαλάζια σημαία» ήρθε από τη θάλασσα, με μικρούς και μεγάλους λουόμενους, αλλά και τα παιδιά από το νηπιαγωγείο «Τα Μελισσάκια μας» να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και σημαιάκια στα χέρια.

Η «γαλάζια σημαία», σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές, βάσει των απαιτήσεων που περιλαμβάνουν περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση για την  ποιότητα νερού, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια και τις υπηρεσίες. Η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως για το 2018 , με 519 βραβευμένες ακτές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει